Azerbaycan ermenistan Haberleri

azerbaycan ermenistan haberleri ve güncel azerbaycan ermenistan gelişmeleri, azerbaycan ermenistan ile ilgili tüm video, azerbaycan ermenistan fotoğrafları ve azerbaycan ermenistan haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GÜNCEL

Azerbaycan Diaspora Bakanı Fuad Muradov, Ermenistan'ın bazı bölgelerde ateşkes ihlali yaptığını belirtti...

GÜNCEL

Türkiye ve ABD'nin terörizme karşı iş birliğini artırmak, organize suç ve uyuşturucu kaçakçılığına karışan şebekeleri ele almak amacıyla Türkiye- ABD...

GENEL

Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev ile Ermenistan Başbakanı Nikol Paşinyan, bugün Almanya’nın Münih kentinde Münih Güvenlik Konferansı çerçevesinde Almanya Başbakanı Olaf...

GÜNCEL

Azerbaycan Cumhurbaşkanı Yardımcısı Hikmet Hacıyev, ICLB’nin raporda mayın üreten ülkeler listesine Ermenistan’ı da eklediğini duyurdu.

GENEL

Azerbaycan Cumhurbaşkanı Yardımcısı Hikmet Hacıyev, ülkesinin Granada toplantısına katılmama kararıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

GENEL

Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, dün ateşkes sonrasında halka seslenerek gelişen olaylar hakkında detaylı bilgi verdi.

GÜNCEL

Rusya Savunma Bakanlığı, Azerbaycan’ın anti-terör operasyonun durdurmasıyla ilgili açıklama yaptı...

GÜNCEL

Azerbaycan Savunma Bakanlığı, bugün Karabağ bölgesinde bulunan Ermeni silahlı kuvvetleri ve yasadışı Ermeni silahlı gruplarının unsurlarının silahlarını bıraktığını duyurdu.

GÜNCEL

Azerbaycan Silahlı Kuvvetleri, başlatılan operasyon kapsamında Ermenistan ordusuna ait mühimmat deposu ve sığınağın vurulma anlarını paylaştı.

GÜNCEL

Azerbaycan Silahlı Kuvvetleri, başlatılan operasyon kapsamında Ermenistan ordusuna ait mühimmat deposunu vurdu.

GENEL

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Azerbaycan Savunma Bakanı Zakir Hasanov ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi

GÜNCEL

Azerbaycan Savunma Bakanlığı, Karabağ bölgesinde Ermenistan’ın provokasyonlarına ‘anti-terör’ operasyonu başlatıldığını duyurdu.