Azerbaycanda Haberleri

azerbaycanda haberleri ve güncel azerbaycanda gelişmeleri, azerbaycanda ile ilgili tüm video, azerbaycanda fotoğrafları ve azerbaycanda haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Azerbaycan’da mevkidaşı Azerbaycan Dışişleri Bakanı Ceyhun Bayramov ile bir araya geldi.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Azerbaycan’da Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev ile bir araya geldi.

GENEL

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Türkiye-Azerbaycan-Gürcistan Savunma Bakanları Toplantısı’na katılmak üzere Azerbaycan’ın başkenti Bakü’ye gitti.

GENEL

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, resmi temaslarda bulunmak üzere dün akşam Azerbaycan’ın başkenti Bakü’ye gitti.

GÜNCEL

Mustafa Kemal Atatürk-2023 Tatbikatı kapsamında Azerbaycan’da bulunan Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Azerbaycan Savunma Bakanı Orgeneral Zakir Hasanov, ile tatbikatı...

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Şuşa'da Ekonomik İşbirliği Teşkilatı (EİT) 27’nci Bakanlar Konseyi Toplantısı’na katıldı.

GÜNCEL

 Azerbaycan’da rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan Milletvekili Ganira Paşayeva’nın tedavisinin devam ettiği belirtildi.

GÜNCEL

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Azerbaycan’a resmi ziyareti kapsamında Türk Devletleri Teşkilatı Tarım Bakanları Toplantısı’na katıldı.

GENEL

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, resmi temaslarda bulunmak üzere gittiği Azerbaycan’da Cumhurbaşkanı İlham Aliyev ile bir araya geldi.

EKONOMİ

Aras Kargo, Starex markasıyla hizmet veren Azerbaycan merkezli kargo şirketi Star Express'in paylarının yüzde 75'ini satın alarak, Aras Global markası...