Azerbaycanın Haberleri

azerbaycanın haberleri ve güncel azerbaycanın gelişmeleri, azerbaycanın ile ilgili tüm video, azerbaycanın fotoğrafları ve azerbaycanın haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


MAGAZİN

Hadise ve Serhat Şen, Azerbaycan’ın başkenti Bakü’de düzenlenen makyaj sanatı masterclass etkinliğinde güzellik tutkunlarına unutulmaz bir deneyim yaşattı.

GÜNCEL

TBMM Başkanı Kurtulmuş, Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de Asya Parlamenter Asamblesi (APA) 14'üncü Genel Kurulu'nda konuştu.

EĞİTİM

YÖK Başkanı Erol Özvar ile Azerbaycan Eğitim Bakanı Emin Amrullayev, Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de Türkiye-Azerbaycan Üniversitesi kurulmasına ilişkin anlaşma imzaladı.

GENEL

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, resmi temaslarda bulunmak üzere dün akşam Azerbaycan’ın başkenti Bakü’ye gitti.

GENEL

Azerbaycan'ın ulusal lideri Cumhurbaşkanı Haydar Aliyev'in doğumunun 100. yıldönümü, New York'un saygın kurumlarından Yale Club'da gerçekleştirilen özel bir etkinlikle onurlandırıldı.

GENEL

Azerbaycan Cumhurbaşkanı Yardımcısı Hikmet Hacıyev, dün Azerbaycan’ın Karabağ’da düzenlediği anti-terör operasyonundan bu yana Ermeni nüfusuna yaptığı insani yardımlar hakkında detaylı...

GÜNCEL

Milli Savuma Bakanlığı (MSB) Basın ve Halkla İlişkiler Müşaviri Tuğamiral Zeki Aktürk, son 1 haftadaki bakanlık faaliyetlerine ilişkin bilgilendirme toplantısı...

GÜNCEL

Rusya Savunma Bakanlığı, Azerbaycan’ın anti-terör operasyonun durdurmasıyla ilgili açıklama yaptı...

GÜNCEL

Azerbaycan Kızılay’ının Karabağ’da yaşayan Ermeniler için Bakü’den gönderdiği yardım TIR’ları Rus güçlerin Ağdam-Hankendi yolundaki kontrol noktasında bekletiliyor.

GENEL

İsrail Savunma Bakanı Yoav Gallant Azerbaycan’ın başkenti Bakü’ye bir ziyaret gerçekleştirdi.

GENEL

Azerbaycan’ın başkenti Bakü’de bulunan Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Bağlantısızlar Hareketi Koordinasyon Bürosu Bakanlar Toplantısı’na katıldı.

GENEL

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Kardeşimiz, can dostumuz, kadim yol arkadaşımız Azerbaycan'ın 15 Haziran Milli Kurtuluş Günü'nü en içten dileklerimle tebrik ediyorum" dedi.