Bölge Haberleri

bölge haberleri ve güncel bölge gelişmeleri, bölge ile ilgili tüm video, bölge fotoğrafları ve bölge haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


SAĞLIK

Tüm dünyada popülerliği artan genital bölge yağ enjeksiyonu ile ilgili merak edilenleri Liv Hospital Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Seyhan...

GENEL

BM Genel Sekreteri Antonio Guterres, İran’ın İsrail’e düzenlediği saldırı sonrasında İsrail'in talebiyle gerçekleştirilen BMGK toplantısında konuştu.

GENEL

BM Genel Sekreteri Antonio Guterres, “İran'ın İsrail'e saldırısını kınıyorum. Bölge çapında yıkıcı gerginlik tehlikesinden endişe duyuyoruz" dedi.

EKONOMİ

Yeni nesil e-ticaret altyapısı ikas, Dünya Bankası kuruluşlarından IFC ve Re-Pie Portföy liderliğindeki Seri A yatırım turunda 20 milyon dolar...

GÜNCEL

Moskova Bölge Mahkemesi, Rus muhalif Navalni’nin vakfına (FBK) çalışmaktan gözaltına alınan gazeteci Antonina Favorskaya’nın tutukluluğunun devamına karar verdi.

EKONOMİ

Antalya Serbest Bölge A.Ş. (ASBAŞ) Genel Müdürü Zeki Gürses, 2023 yılını 1,1 milyar dolar ticaret hacmiyle kapadıklarını belirtti.

ASAYİŞ

İstanbul Valisi Davut Gül, bugün valilik binasında 2023 ve 2024 yılında meydana gelen asayiş olaylarıyla ilgili açıklama yaptı.

GENEL

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Irak’ta Irak Kürt Bölgesel Yönetimi (IKBY) Bölge Başkanı Neçirvan Barzani ile görüştü.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Amman’da Ürdün Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Ayman Safadi ile ortak basın toplantısı düzenledi.

BİLİM-TEKNOLOJİ

SearchInform Türkiye Bölge Müdürü Elena Varol, “Araştırma sonuçları, geleneksel kanalların hâlâ en güvensiz kanallar arasında olduğunu ortaya koyuyor." dedi.

SonDakika

Cumhurbaşkanı Erdoğan: (Filistin-İsrail arasındaki savaş) 3 gündür gerek bölge gerek dünya liderleriyle görüşüyorum, konuşuyorum. Şu an itibarıyla Gazze'de gıda yok,...

GÜNCEL

Adli yargı ilk derece, bölge adliye mahkemeleri ile idari yargı ilk derece ve bölge idare mahkemeleri başkan, üye ve hakimlerine...