Başkanı Haberleri

başkanı haberleri ve güncel başkanı gelişmeleri, başkanı ile ilgili tüm video, başkanı fotoğrafları ve başkanı haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


CEMİYET

TESYEV Başkanı Dr. Murat Aksu tarafından geçtiğimiz gün Shangri-la İstanbul Otel’de iftar daveti düzenledi.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, ABD Temsilciler Meclisi'nin Silahlı Hizmetler Komitesi Başkanı Mike Rogers'ı Ankara'da kabul etti.

GENEL

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Moskova’nın kuzeyindeki Torjok hava üssünde basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. europe

GÜNCEL

Türkiye Ombudsmanı Şeref Malkoç, Rus savaş esirlerinin tutulduğu kampları ziyaret ederek, incelemelerde bulundu.

GENEL

Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski, General Oleh Ivashchenko’nun Ukrayna Dış İstihbarat Teşkilatı'nın başkanı olarak atadığını açıkladı.

GÜNCEL

İspanya Futbol Federasyonu eski Başkanı Luis Rubiales, kadın futbolcu Jenni Hermoso’ya Dünya Kupası Finali’nde uygunsuz davranışta bulunmuş, FIFA'dan 3 yıl...

GÜNCEL

Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski, Rusya sınırındaki Sumy bölgesinde görev yapan Ukrayna askerlerini ziyaret etti.

EKONOMİ

Dünya çapında çikolata üreticilerinin gözü kakao tarlalarına çevrilmiş durumda. Batı Afrika'da etkili olan virüs salgını ağaçları öldürdü.

EKONOMİ

H&M Hennes & Mauritz AB'nin 2023 mali yılına ilişkin Yıllık ve Sürdürülebilirlik Raporu bugün açıklandı.

GENEL

Çin Dışişleri Bakanlığı, Devlet Başkanı Şi Cinping’in bugün Pekin’de ABD’li iş insanları ve akademisyenleri ağırladığını duyurdu.

EKONOMİ

Rönesans Holding Yönetim Kurulu Başkanı İpek Ilıcak Kayaalp, "EBRD ile 15 yıldır iş birliği yapmaktan ve sosyal altyapı yatırım projelerimizde...

SPOR

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi, "VAR'da görev alan hocalarımıza sesleniyorum, VAR’da bu sıkıntıları bundan sonra istemiyoruz” dedi.