Başkan Haberleri

başkan haberleri ve güncel başkan gelişmeleri, başkan ile ilgili tüm video, başkan fotoğrafları ve başkan haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


CEMİYET

Büyük Kulüp cemiyet hayatının örnek kadınları Arzu Sabancı, Aslı Gümüşel Şen ve Gülenay Kalkan'ı ağırladı...

CEMİYET

Kaptanoğlu Denizcilik Yönetim Kurulu Üyesi Eser Bayraktar, Büyük Kulüp’te geçtiğimiz gün iftar davetinde iş ve sanat hayatının önde gelen isimleri...

EKONOMİ

Yıldız Holding ve şirketlerinin; enflasyonla mücadele kapsamında indirim kampanyası, Ramazan ayında tüketicilerle buluşuyor.

GÜNCEL

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, "Netanyahu yönetiminin Türkiye aleyhine yaptığı açıklamalar yok hükmündedir" dedi.

İş Dünyası

Türkiye’nin en eski ve köklü sosyal kulüplerinden olan Anadolu yakasının incisi tarihi Büyük Kulüp Yeni Başkanını bekliyor.

GENEL

ABD Başkan Yardımcısı Kamala Harris, İsrail Savaş Kabinesi Üyesi Benny Gantz ile Beyaz Saray’da görüştü.

GENEL

Cumhuriyetçi Parti Başkan Adayı ve eski ABD Başkanı Trump, Demokrat Partili mevcut Başkan Biden’a katılarak tüp bebek tedavisini ‘güçlü bir...

BİLİM-TEKNOLOJİ

Vodafone Global’in Fit for the Future raporu, ‘Geleceğe Hazır’ şirketleri siber güvenlik odağında mercek altına aldı.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Münih’te AB Dış İlişkiler ve Güvenlik Politikası Yüksek Temsilcisi Josep Borrell ile bir araya geldi.

GÜNCEL

Ferhat Aydın İnvest Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ferhat Aydın, Bodrum’da seçim kampanyaları yapan adaylar tarafından ziyaret edildi.

EKONOMİ

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek Merkez Bankası Başkanı Fatih Karahan'ın bugün yeni görevine başladığını duyurdu. 

EKONOMİ

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) ile İspanya Merkez Bankası arasında mutabakat zaptı imzalandı.