Bağlı Haberleri

bağlı haberleri ve güncel bağlı gelişmeleri, bağlı ile ilgili tüm video, bağlı fotoğrafları ve bağlı haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


SonDakika

İzmir Çiğli 2. Ana Jet Üssü'nden havalanan askeri helikopterin, Urla ilçesine Bağlı Bademler köyünde boş bir araziye zorunlu iniş yaptığı,...

GENEL

Birleşmiş Milletler (BM) Genel Sekreteri Antonio Guterres, görevi süresince BM Şartı'nın 99. maddesine bağlı yetkisini ilk kez kullandı.

GÜNCEL

Milli Savunma Bakanlığı, Hava Kuvvetleri Komutanlığı'na bağlı unsurların Kıbrıs Adası'nın güneyindeki uluslararası hava sahasında eğitim uçuşu gerçekleştirdiğini açıkladı.

GÜNCEL

ABD Merkez Komutanlığı (CENTCOM), Suriye’de İran Devrim Muhafızları ve ona bağlı gruplara ait bir tesisin vurulduğunu duyurdu.

GÜNCEL

Birleşmiş Milletler’e (BM) bağlı uluslararası örgütlerin ve insani yardım kuruluşlarının başkanları ve yöneticileri, Gazze’de yaşananlar ile ilgili ortak bildiri yayınladı.

SANAT

Kültür ve Turizm Bakanlığı'na bağlı Devlet Tiyatroları, Devlet Opera ve Balesi ile Güzel Sanatlar Genel Müdürlüğü tarafından planlanan etkinlikler durduruldu.

GÜNCEL

ABD’de bulunan New York İtfaiye Teşkilatı (FDNY), 343 itfaiye personelinin, 11 Eylül 2001’deki saldırılara bağlı hastalıklardan hayatını kaybettiğini duyurdu. 

GÜNCEL

Amerika Birleşik Devletleri Deniz Piyade Kolordusu’na bağlı, 23 askeri taşıyan MV-22B Osprey tipi uçak, Avustralya’nın Melville Adası’nda düştü.

GÜNCEL

ABD donanmasına bağlı USS Mount Whitney savaş gemisi olağan liman ziyaretleri kapsamında Sarayburnu'na demirledi.

GÜNCEL

Rusya Deniz Kuvvetleri’nin Kuzey Filosu’na bağlı Amiral Gorshkov fırkateyni mürettebatı hava savunma tatbikatı düzenledi.

EKONOMİ

Fintek platformu Colendi'nin bağlı kuruluşu SETL, ABD'nin önde gelen bankalarına teknoloji desteği sağladığını duyurdu.

GENEL

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, resmi ziyaret kapsamında Rusya’ya bağlı özerk cumhuriyet Dağıstan’a gelerek tarihi şehir Derbent’te halkla selamlaştı.