Bakan fidan ab Haberleri

bakan fidan ab haberleri ve güncel bakan fidan ab gelişmeleri, bakan fidan ab ile ilgili tüm video, bakan fidan ab fotoğrafları ve bakan fidan ab haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


SonDakika

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan: İnancımız Avrupa Birliği (AB) kurumlarıyla Türkiye arasındaki ilişkilerin daha pozitif gündemle, daha ileriye taşınması.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Avrupa Konseyi Genel Sekreteri Marija Pejcinovic Buric'i kabul etti. 

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Almanya’nın başkenti Berlin’de AB Genişlemesi ve Reformu konulu Dışişleri Bakanları Konferansı’na katıldı.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Berlin’de Almanya Dışişleri Bakanı Annalena Baerbock ve Ukrayna Dışişleri Bakanı Dmytro Kuleba ile görüştü.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, AB Delegasyonu Başkanı Nikolaus Meyer-Landrut ve Avrupa Birliği (AB) üyesi ülkelerin Ankara Büyükelçilerini kabul etti.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Komşuluk ve Genişlemeden sorumlu Avrupa Birliği (AB) Komiseri Oliver Varhelyi ile telefonda görüştü.

SonDakika

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Komşuluk ve Genişlemeden sorumlu AB Komiseri Oliver Varhelyi ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirmiştir. Görüşmede Türkiye-AB ilişkileri...

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, AB Komisyonunun Genişlemeden Sorumlu Üyesi Oliver Varhelyi ile ortak basın toplantısı düzenlendi.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, AB Komisyonu Başkan Yardımcısı/ Dış İlişkiler ve Güvenlik Politikası Yüksek Temsilcisi Josep Borrell ile telefonda görüştü.