Bakanlığı Haberleri

bakanlığı haberleri ve güncel bakanlığı gelişmeleri, bakanlığı ile ilgili tüm video, bakanlığı fotoğrafları ve bakanlığı haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GENEL

Almanya Dışişleri Bakanlığı ve İngiltere Dışişleri Bakanı David Cameron, Rusya’da düzenlenen başkanlık seçimlerini ‘sözde seçim’ olarak değerlendirdi.

SonDakika

Milli Savunma Bakanlığı kaynakları, F-35 konusunda ödenen parayı geri almak için görüşmelerin devam ettiğini ve bu aşamada KAAN’a odaklanmaları gerektiğini...

GÜNCEL

Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Öncü Keçeli, basın mensuplarıyla bir araya geldi. Keçeli, 7-8 Mart tarihlerinde gerçekleştirilen 'Amerika-Türkiye Stratejik Mekanizma Toplantısı’na değindi.

EKONOMİ

Hazine ve Maliye Bakanlığı, Türkiye ve Küba arasında çifte vergilendirme ve vergi kaçakçılığının önlenmesine yönelik anlaşma imzalandığını açıkladı.

GENEL

Pentagon Basın Sözcüsü Pat Ryder, düzenlediği basın toplantısında Gazze’de kurulması planlanan geçici limana ilişkin açıklama yaptı.

GÜNCEL

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Irak'ın kuzeyinde 2'inci Ordu Komutanı Korgeneral Metin Tokel ve beraberindeki heyetin, Iraklı yetkililer ile sınır güvenliği...

EKONOMİ

Ticaret Bakanlığı, Türkiye ve Küba arasında '2024-2026 Yıllarına Yönelik Ekonomik-Ticari İşbirliği Programı ve Yol Haritası'nın imzalandığını açıkladı.

EĞİTİM

Milli Eğitim Bakanlığı’nca şehit, gazi yakını ve koruma altındaki çocukların kanuni hakları gereği özel okullara ücretsiz erişimini kolaylaştırmak için, özel...

EKONOMİ

Ticaret Bakanlığı, 2024 Ocak-Şubat döneminde 16 ilin 500 milyon doların üzerinde mal ve hizmet ihraç ettiğini, 59 ilin ihracat rakamlarının...

GÜNCEL

Filistin Sağlık Bakanlığı, İsrail’in 7 Ekim’den bu yana Gazze Şeridi’nde düzenlediği saldırılarda 31 bin 45 sivilin hayatını kaybettiğini açıkladı.

SonDakika

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı: İstanbul Boğazı gemi trafiği, kısıtlı görüşün düzelmesi üzerine güney-kuzey yönlü olarak açıldı.”

GENEL

Dışişleri Bakanlığı Stratejik Araştırmalar Merkezince (SAM) '8 Mart Dünya Kadınlar Günü' kapsamında 'Diplomaside Kadınların Etkisi' konulu panel düzenlendi.