Bakanlıkta Haberleri

bakanlıkta haberleri ve güncel bakanlıkta gelişmeleri, bakanlıkta ile ilgili tüm video, bakanlıkta fotoğrafları ve bakanlıkta haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GÜNCEL

MSB Basın ve Halkla İlişkiler Müşaviri Tuğamiral Zeki Aktürk, son iki haftada yapılan faaliyetlere ilişkin Bakanlıkta bilgilendirme toplantısı düzenledi.

GENEL

Dışişleri Bakan Hakan Fidan, resmi temaslarda bulunmak üzere Türkiye'ye gelen Çekya Dışişleri Bakanı Jan Lipavsky ile bakanlıkta bir araya geldi.

GÜNCEL

MSB Basın ve Halkla İlişkiler Müşaviri Tuğamiral Zeki Aktürk, Bakanlıkta son bir haftada yapılan faaliyetlere ilişkin bilgilendirme toplantısı düzenledi.

GENEL

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, AB Komisyonu Komşuluk ve Genişleme Komiseri Oliver Varhelyi ile bakanlıkta bir araya geldi.

GÜNCEL

MSB Basın ve Halkla İlişkiler Müşaviri Tuğamiral Zeki Aktürk, son 1 haftada yapılan faaliyetlere ilişkin bakanlıkta bilgilendirme toplantısı düzenledi.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Avusturya Dışişleri Bakanı Alexander Schallenberg ile bakanlıkta ortak basın toplantısı düzenledi.

EĞİTİM

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, bakanlıkta öğretmen atamalarıyla ilgili açıklama yaptı...

GÜNCEL

MSB Basın ve Halkla İlişkiler Müşaviri Tuğamiral Zeki Aktürk, bakanlıkta haftalık faaliyetlere ilişkin bilgilendirme toplantısı düzenledi.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, "İsrail'in, Gazzelilere havadan yardım ulaştırma girişimimizi engellenmesinin bahanesi olamaz" dedi.

GÜNCEL

Milli Savuma Bakanlığı Basın ve Halkla İlişkiler Müşaviri Tuğamiral Zeki Aktürk, bakanlığın konferans salonunda, haftalık faaliyetlere ilişkin bilgilendirme toplantısı düzenledi.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Hırvatistan Dış ve Avrupa İşleri Bakanı Gordan Grlic-Radman ile bakanlıkta ortak basın toplantısı düzenlendi.

EKONOMİ

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, "Enerji verimliliği ve yenilenebilir enerjide oldukça büyük bir potansiyelimiz var" dedi.