Baküde Haberleri

baküde haberleri ve güncel baküde gelişmeleri, baküde ile ilgili tüm video, baküde fotoğrafları ve baküde haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Bakü'de Azerbaycan Dışişleri Bakanı Ceyhun Bayramov ve Azerbaycan Cumhurbaşkanı Yardımcısı Hikmet Hacıyev ile görüştü.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Bakü’de Azerbaycan Dışişleri Bakanı Ceyhun Bayramov ve Gürcistan Dışişleri Bakanı Ilia Darchiashvili ile ortak basın toplantısına...

MAGAZİN

Hadise ve Serhat Şen, Azerbaycan’ın başkenti Bakü’de düzenlenen makyaj sanatı masterclass etkinliğinde güzellik tutkunlarına unutulmaz bir deneyim yaşattı.

GENEL

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Numan Kurtulmuş, Azerbaycan Başbakanı Ali Asadov ile başkent Bakü'deki başbakanlık binasında bir araya geldi.

GÜNCEL

TBMM Başkanı Kurtulmuş, Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de Asya Parlamenter Asamblesi (APA) 14'üncü Genel Kurulu'nda konuştu.

EĞİTİM

YÖK Başkanı Erol Özvar ile Azerbaycan Eğitim Bakanı Emin Amrullayev, Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de Türkiye-Azerbaycan Üniversitesi kurulmasına ilişkin anlaşma imzaladı.

GENEL

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, resmi temaslarını sürdürdüğü Bakü’de Azerbaycan Eğitim Bakanı Emin Amrullayev ile bir araya geldi.

EKONOMİ

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, Bakü'de Azerbaycan Ekonomi Bakanı Mikayıl Cabbarov ile heyetlerarası görüşme gerçekleştirdi.

GENEL

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, Bakü’de Azerbaycan Çalışma ve Halkın Sosyal Koruması Bakanı Sahil Babayev ile bir araya...

MÜZİK

Kendine has şarkılarıyla büyük bir hayran kitlesi edinen Fatma Turgut, önceki akşam Azerbaycan'ın başkenti Bakü’de kapalı bir gişe konser verdi.

GENEL

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Bakü’de Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev ile bir araya geldi.

GENEL

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Bakü’de Azerbaycan Çalışma ve Halkın Sosyal Koruması Bakanı Sahil Babayev ile görüştü.