Barış Haberleri

barış haberleri ve güncel barış gelişmeleri, barış ile ilgili tüm video, barış fotoğrafları ve barış haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


SİYASET

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, İzmir programı kapsamında Nihat Dirim Barış ve Demokrasi Meydanı'nda gerçekleştirilen Foça Halk Buluşması'na katıldı.

GENEL

Ukrayna Dışişleri Bakanı Dmytro Kuleba, Uluslararası medya kuruluşlarından gazetecilerin katılımıyla internet ortamında düzenlenen basın toplantısında değerlendirmelerde bulundu.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ukrayna Cumhurbaşkanı Volodimir Zelenski ile görüştü. İki lider görüşmenin ardından ortak basın toplantısı düzenledi.

GENEL

Antalya Diplomasi Forumu'nun ikinci gününde, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'ın katılımıyla 'Kadın, Barış ve Güvenlik' temalı panel düzenlendi.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev ile Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde ortak basın toplantısı düzenledi.

GÜNCEL

Birleşmiş Milletler Ortadoğu Barış Süreci Özel Koordinatörü Tor Wennesland, "Hind’in yaşadığı dehşeti hayal edemiyorum" dedi.

GENEL

Birleşmiş Milletler (BM) Genel Sekreteri Antonio Guterres, dünyanın ‘kaos’ çağına girdiğini, bunun tehlikeli ve öngörülemez olduğunu belirtti.

SonDakika

MGK: Bölgemizdeki tüm ülkelerin refahını teminat altına alacak olan kalıcı barış ve istikrarın ancak terörden arındırılmış bir güvenlik ortamının tesis...

SonDakika

MSB: Suriye'nin kuzeyindeki Fırat Kalkanı, Barış Pınarı ve Bafdik bölgelerinde tespit ettiği 7 PKK/YPG'li terörist hain emellerine ulaşamadan etkisiz hale...

GENEL

İsviçre Devlet Başkanı Viola Amherd dün Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski ile düzenlediği ortak basın toplantısı düzenledi.

SonDakika
GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Rusya Federasyonu Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov ve Ürdün Dışişleri Bakanı Eymen Safadi ile ayrı ayrı telefonda...