Başarılı Haberleri

başarılı haberleri ve güncel başarılı gelişmeleri, başarılı ile ilgili tüm video, başarılı fotoğrafları ve başarılı haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


MAGAZİN

Güzel ve başarılı oyuncu Aslıhan Güner, "Özel hayatında da çalışma hayatında da disiplinleri ve prensipleri olan biriyim.” dedi.

EKONOMİ

Ford Otosan, başarılı finansal performansının yanı sıra sürdürülebilirlik, toplum için fayda yaratma, inovasyon ve teknoloji alanlarında yaptığı çalışmaları bu yıl...

MAGAZİN

Yakın zamanda ekranlara veda eden Adım Farah dizisinin güçlü karakteri Bade’yi canlandıran Burcu Türünz, "Oynamanın her türevini severim" dedi.

MÜZİK

Başarılı şarkıcı Simge konserden konsere koşarken yeni şarkılarını da dinleyicileriyle buluşturuyor...

MÜZİK

Simge, Ozan Bayraşa ve alternatif müziğin popüler grubu Mavi Gri ile yaptığı ‘Bir Şehri Sevmek’ şarkısıyla sevenlerinin karşısına çıktı.

İş Dünyası

Başarılı iş insanı Demet Sabancı Çetindoğan, "Kadınlarımız bir adım geride durmak yerine bir ileride olmayı seçmeli" dedi.

MAGAZİN

Hadise ve Serhat Şen, Azerbaycan’ın başkenti Bakü’de düzenlenen makyaj sanatı masterclass etkinliğinde güzellik tutkunlarına unutulmaz bir deneyim yaşattı.

MODA

Burberry’nin kreatif direktörü Daniel Lee’nin 2024 Kış koleksiyonu Londra Moda Haftası’nda büyüleyici bir defile ile tanıtıldı. Burberry Winter 2024

MÜZİK

Sıla, 10 yıl önce Andrea Bocelli ile birlikte sahneye çıktığı Ülker Spor ve Etkinlik Salonu'nda tam 10 yıl sonra yine...

MODA

Tween, başarılı müzisyen Mert Demir’in marka yüzü olduğu 2024 İlkbahar/Yaz Herkese İnat kampanyasını, unutulmaz bir lansman davetiyle tanıttı.

MÜZİK

Simge Sağın, Kıbrıs Savoy Otel‘de unutulmaz bir konser verdi. Simge şarkılarıyla olduğu kadar güzelliği ile de göz doldurdu.

MODA

Başarılı ve güzel oyuncu Hazar Ergüçlü, Londra Moda Haftası'na Burberry'nin davetlisi olarak katıldı...