Başbakanı Haberleri

Başbakanı haberleri ve güncel Başbakanı gelişmeleri, Başbakanı ile ilgili tüm video, Başbakanı fotoğrafları ve Başbakanı haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GENEL

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, Almanya Başbakanı Olaf Scholz ile ortak basın toplantısı düzenledi...

GENEL

Almanya Başbakanı Olaf Scholz, İsrailli yetkililerle yapacağı görüşmede Gazze’ye yardımları ele alacağını, bu yardımlarım ölçeğinin artması gerektiğini söyledi.

GENEL

AB Dışişleri ve Güvenlik Politikaları Yüksek Temsilcisi Josep Borrell, Filistin Başbakanı olarak atanmasından dolayı Muhammed Mustafa'yı tebrik etti.

GENEL

Türkiye Cumhuriyeti’nin Prag’da bulunan büyükelçilik konutunun hikayesi ve Türk-Çek ilişkilerinin tarihçesi kitaplaştırıldı.

GENEL

İslam aleminin bugün Ramazan ayının ilk gününe başlamasıyla dünya liderleri ve uluslararası örgütler tebrik mesajları paylaştı.

GENEL

İsrail Başbakanı Netanyahu, ABD Başkanı Biden’ın kendisi hakkındaki “İsrail’e yarardan çok zarar veriyor” ifadelerine yanıt verdi.

GENEL

İspanya Başbakanı Pedro Sanchez, ülkenin kuzeyindeki Bilbao kentinde basın toplantısı düzenledi...

GENEL

Tarihçi, yazar ve araştırmacı Prof. Dr. İlber Ortaylı, Trakya'daki yanlış sanayileşmenin çevre yıkımını beraberinde getirdiğini ve Balkan coğrafyasını bozduğunu söyledi.

GÜNCEL

Peru Başbakanı Alberto Otarola, görevini kötüye kullandığı iddiaları sonrasında istifa etti...

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Yunanistan Başbakanı Kiryakos Miçotakis ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi... Kyriakos Mitsotakis

GÜNCEL

Britanya Emekçi Partisi Genel Başkanı George Galloway, Gazze’ye desteğini sürdürmeye devam ediyor...

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Yunanistan Başbakanı Kiryakos Miçotakis ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.