Basın Haberleri

basın haberleri ve güncel basın gelişmeleri, basın ile ilgili tüm video, basın fotoğrafları ve basın haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


EKONOMİ

Rusya Devlet Nükleer Enerji Kuruluşu (Rosatom) Genel Müdür Birinci Yardımcısı Kirill Komarov, ATOMEXPO-2024 Forumu’nda basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

GENEL

Beyaz Saray ve ABD Dışişleri Bakanlığı, Rusya’nın başkenti Moskova’da düzenlenen ve 133 kişinin hayatını kaybettiği terör saldırısını kınadı.

SİYASET

AK Parti İstanbul İl Başkanlığı tarafından yarın Atatürk Havalimanı’nda gerçekleştirilecek olan ‘Büyük İstanbul Mitingi’ öncesinde Atatürk Havalimanı’nda bir basın toplantısı...

SPOR

İngiltere Championship ekiplerinden Hull City'nin Başkanı Acun Ilıcalı, "Trabzonspor maçında olanların ana sebebi hakemlerimiz" dedi.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, İspanya Dışişleri Bakanı Jose Manuel Albares Bueno ile ortak basın toplantısı düzenledi.

GENEL

Ukrayna Dışişleri Bakanı Dmytro Kuleba, Uluslararası medya kuruluşlarından gazetecilerin katılımıyla internet ortamında düzenlenen basın toplantısında değerlendirmelerde bulundu.

GENEL

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, Almanya Başbakanı Olaf Scholz ile ortak basın toplantısı düzenledi...

GENEL

Rusya’nın İstanbul Başkonsolosu Andrey Buravov bugün İstanbul Başkonsolosluğu’nda basın toplantısı düzenledi... russian presidential election

GENEL

Almanya Başbakanı Olaf Scholz, İsrailli yetkililerle yapacağı görüşmede Gazze’ye yardımları ele alacağını, bu yardımlarım ölçeğinin artması gerektiğini söyledi.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Bakü’de Azerbaycan Dışişleri Bakanı Ceyhun Bayramov ve Gürcistan Dışişleri Bakanı Ilia Darchiashvili ile ortak basın toplantısına...

SPOR

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, gündemdeki konulara ilişkin olarak Faruk Ilgaz Tesisleri'nde basın toplantısı düzenledi.

GÜNCEL

Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Öncü Keçeli, basın mensuplarıyla bir araya geldi. Keçeli, 7-8 Mart tarihlerinde gerçekleştirilen 'Amerika-Türkiye Stratejik Mekanizma Toplantısı’na değindi.