Başkanvekili Haberleri

başkanvekili haberleri ve güncel başkanvekili gelişmeleri, başkanvekili ile ilgili tüm video, başkanvekili fotoğrafları ve başkanvekili haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


SİYASET

İYİ Parti TBMM Grup Başkanvekili Müsavat Dervişoğlu, 27 Nisan'da yapılacak kurultayda genel başkanlığa aday olacağını açıkladı.

SonDakika

İYİ Parti TBMM Grup Başkanvekili ve İzmir Milletvekili Müsavat Dervişoğlu: 27 Nisan 2024 tarihinde yapılacak olan Seçimli Olağanüstü Kurultay'da Genel...

SİYASET

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı ve Cumhurbaşkanlığı Hukuk Politikaları Kurulu Başkanvekili Mehmet Uçum, "Oy oranları üzerinden genel seçimlere yönelik hesap yapanlar boşa uğraşmasınlar"...

SPOR

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı ve Cumhurbaşkanlığı Hukuk Politikaları Kurulu Başkanvekili Mehmet Uçum, Trabzon'da yaşanan futbol dışı olaylarla ilgili açıklama yaptı.

EKONOMİ

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, kalkınmanın önündeki en büyük kısıtlayıcı faktörün cari açık meselesi olduğunu belirtti.

SonDakika

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin: Filistin için Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile 3 günlük milli yas ilan edilecek.

SİYASET

CHP Grup Başkanvekili Ali Mahir Başarır, TBMM'de düzenlediği basın toplantısında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

SİYASET

AK Parti Grup Başkanvekili Abdulhamit Gül, "Türkiye'de ciddi manada muhalefet sorunu var" dedi.

SPOR

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek ve Galatasaray Sportif AŞ Başkanvekili Erden Timur, gündeme dair açıklamalarda bulundu.

SPOR

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek ve Başkenvekili Erden Timur, sarı-kırmızılı ekibin antrenmanından önce açıklamalarda bulundu.