Beauty Haberleri

beauty haberleri ve güncel beauty gelişmeleri, beauty ile ilgili tüm video, beauty fotoğrafları ve beauty haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


MODA

YSL Beauty, YSL LOVESHINE'ın lansmanı kapsamında, yeni Global Makyaj Elçisi Dua Lipa'nın katılımı ile bir kutlama partisine ev sahipliği yaptı.

MAGAZİN

YSL Beauty, YSL LOVESHINE'ın lansmanı kapsamında, yeni Global Makyaj Elçisi Dua Lipa'nın katılımı ile, bir kutlama partisine ev sahipliği yaptı.

MAGAZİN

Beymen Beauty, 5-10 Mart tarihleri arasında gerçekleşecek Beymen Beauty Week ile ziyaretçilerini güzelliğin büyülü dünyasını keşfetmeye davet ediyor.

MAGAZİN

2024 yılının en iddialı göz ürünü Vichy Collagen Specialist Göz Kremi, önceki gün Binbirdirek Sarnıcı’nda düzenlenen lansmanla tanıtıldı.

MODA

2019'dan beri, YSL Beauty Global Marka Elçisi olarak Libre serisini taçlandıran Dua Lipa, bugün, YSL Beauty'nin Global Makyaj Elçisi olarak...

MODA

Oud Minérale, ikonik oud'un muhteşem zenginliğini, ferahlatıcı okyanus mineralleriyle bir araya getirerek yeni bir koku ile karşımıza çıkıyor.

CEMİYET

La Prairie, kozmetiğin ilerisinde güzelliği yüceltmenin ve yaşamı zenginleştirmenin sırlarını cemiyet ve iş dünyasından bir çok ünlü isim ile paylaştı.

MAGAZİN

Selena Gomez, başarılı markası Rare Beauty ile mental sağlık konusuna dikkat çekmek, ön yargıları kırmak ve farkındalık yaratmak amacıyla kurduğu...

MODA

YSL Beauty’nin, yeni doldurulabilir erkek parfümü MYSLF’i kutladığı özel davete, başarılı oyuncu Mert Ramazan Demir ve sanatçı Melike Şahin katıldı.

MODA

80. Venedik Film Festivali’nin, kırmızı halı galasında poz veren ünlü isimler arasında Türk oyuncular Demet Özdemir, Boran Kuzum ve Dilan...

MODA

80. Venedik Uluslararası Film Festivali'ne Armani Beauty’nin ilk Türk marka elçisi başarılı Oyuncu Dilan Çiçek Deniz ile Armani Beauty’nin özel...

MODA

80. Venedik Uluslararası Film Festivali'ne Armani Beauty’nin Türkiye’deki ilk marka elçisi olarak başarılı Oyuncu Dilan Çiçek Deniz katıldı.