Begüm özer Haberleri

begüm özer haberleri ve güncel begüm özer gelişmeleri, begüm özer ile ilgili tüm video, begüm özer fotoğrafları ve begüm özer haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


CEMİYET

TESYEV Başkanı Dr. Murat Aksu tarafından geçtiğimiz gün Shangri-la İstanbul Otel’de iftar daveti düzenledi.

MODA

Dünya moda endüstrisinin öncü ve yenilikçi markalarından Sisley, 12 yıl sonra iddialı bir dönüş yaparak GalataPort'taki mağazasını özel bir davet...

CEMİYET

Beyaz Butik, "Experience of Romance 2024’’ isimli gelinlik koleksiyonunu göz alıcı bir etkinlik ile tanıttı.

MAGAZİN

Cemiyet hayatının sevilen isimlerinden Begüm Özer, doğum gününü yakın arkadaşlarıyla birlikte eğlenceli bir parti ile kutladı.

MAGAZİN

Özerler Holding Yönetim Kurulu üyesi ve cemiyet hayatının sevilen siması Begüm Özer yakın arkadaşının davetine şık elbisesi ile katıldı.

MAGAZİN

Cemiyet hayatının sevilen isimlerinden Siren Ertan yeni yaşını yakın arkadaşlarıyla birlikte kutladı.

SANAT

Yves Rocher Vakfı ve Mehmet Turgut'un hayata geçirdiği 'Sessiz Gözcüler' sergisi açılışını keyifli bir davet ile tanıttı...

CEMİYET

adL Night Zoom x Mert Aslan, Sonbahar/Kış 2024 “Zamansız İhtişam” koleksiyonunu, Çırağan Palace Kempinski'de gerçekleştirilen özel bir defile ile tanıttı.

CEMİYET

Ecole St. Pierre Hotel tarihin kalbi galata'da 2. kuruluş yılını yeni lezzet ve sunumları ile kutladı...

CEMİYET

Pelin Kaya’nın ev sahipliğinde Mandarin Oriental Bosphorus’ta gerçekleşen Velavit’in etkinliğine cemiyet hayatından birçok seçkin sima katıldı.

CEMİYET

"Arif Olmak" belgeselinin galası, Türk pop müziğinin duayeni Erol Evgin'in konseriyle birlikte 6 Haziran'da Zorlu PSM'de gerçekleşti.