Belçika Haberleri

belçika haberleri ve güncel belçika gelişmeleri, belçika ile ilgili tüm video, belçika fotoğrafları ve belçika haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, komşuluk ve genişlemeden sorumlu Avrupa Birliği (AB) Komiseri Oliver Varhelyi ile telefonda görüştü.

GENEL

İran Dışişleri Bakanı Hüseyin Emir Abdullahiyan, Hollanda, Belçika ve Rusya Dışişleri Bakanları ile telefon görüşmesi gerçekleştirdiğini açıkladı.

GÜNCEL

İran'dan gece yarısından itibaren İsrail'e İnsansız Hava Araçları ve füzelerle saldırı gerçekleştirildi.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Belçika’nın başkenti Brüksel’de Yunanistan Dışişleri Bakanı Georgios Gerapetritis ile bir araya geldi. Brussels

GENEL

NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg, NATO Dışişleri Bakanları Toplantısı öncesi basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Belçika’nın başkenti Brüksel’de İngiltere Dışişleri Bakanı David Cameron ile görüştü. Brussels

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, 3-4 Nisan tarihlerinde NATO Dışişleri Bakanları Toplantısı’na katılmak üzere Belçika’nın başkenti Brüksel’e gidecek.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Brüksel'de Belçika Dışişleri, Avrupa İşleri, Dış Ticaret ve Federal Kültürel Kurumlar Bakanı Hadja Lahbib ile görüştü.

GENEL

Avrupa Birliği (AB), Ukrayna'ya desteği sürdürülebilir hale getirmek için oluşturulan fondan 4.5 milyar euroluk ilk ödemenin dün yapıldığını duyurdu.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Belçika’nın başkenti Brüksel’de Pakistan Dışişleri Bakanı Muhammed İshak Dar ve Azerbaycan Dışişleri Bakanı Ceyhun Bayramov ile...

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Belçika’nın başkenti Brüksel’de katıldığı Birinci Nükleer Enerji Zirvesi’nde konuştu.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Belçika’nın başkenti Brüksel’de Uluslararası Enerji Ajansı İcra Direktörü Fatih Birol’u kabul etti.