Beşiktaşın Haberleri

beşiktaşın haberleri ve güncel beşiktaşın gelişmeleri, beşiktaşın ile ilgili tüm video, beşiktaşın fotoğrafları ve beşiktaşın haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


SPOR

Beşiktaş Kulübü'nden yapılan yazılı açıklamada, "Bir kez daha belirtmek isteriz ki, yıllardır beklediğimiz 2010-2011 Sezonu Süper Kupa final maçını oynamak...

SPOR

Beşiktaş Başkanı Hasan Arat, "Bizim kulüp olarak ayda yaklaşık 100 milyona yakın futbolcu ödememiz var. Baktığınızda Beşiktaş'ın her ay ciddi...

SPOR

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç ve yönetim kurulu üyeleri, Beşiktaş Kulübü Başkanı Hasan Arat ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti.

SPOR

Beşiktaş Kulübü’nün Olağanüstü Seçimli Genel Kurulunda 7 bin 271 oy alan Hasan Arat, siyah-beyazlı kulübün 35’inci başkanı oldu.

SPOR

Beşiktaş Kulübü başkan adaylarından Serdal Adalı, “Bugün yine 'Beşiktaş'ın ayağa kalkması lazım' dediler, gerisi teferruattır dedim ve işte karşınızdayım" dedi.

SPOR

BJK Emlakjet Spor Kompleksi’nde gerçekleştirilen siyah-beyazlı kulübün genel kurulunda Başkan Ahmet Nur Çebi açıklamalarda bulundu.

SPOR

Beşiktaş Başkan Adayı Serdal Adalı’nın yönetim listesinde yer alan Orhan Özalp, gerçekleştirecekleri projelerle Beşiktaş’ın geleceğini sigortalamayı hedeflediklerini söyledi.

SPOR

UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde grup aşamalarının kura çekimi gerçekleştirildi.