Bin Haberleri

bin haberleri ve güncel bin gelişmeleri, bin ile ilgili tüm video, bin fotoğrafları ve bin haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GENEL

Savunma Sanayii Başkanlığı'nda Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler ve İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'nın katılımıyla 'İnsanlı Hava Platformları İmza Töreni' gerçekleştirildi.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Katar’ın başkenti Doha’da temasları kapsamında Katar Başbakanı ve Dışişleri Bakanı Mohammed bin Abdulrahman Al-Thani ile bir...

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) Devlet Başkanı Muhammed Bin Zayed Al Nahyan ile telefonda görüştü.

SİYASET

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, TBMM'de partisinin grup toplantısında konuştu...

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, yarın Katar'a resmi ziyaret gerçekleştirip, Katar Başbakanı ve Dışişleri Bakanı Şeyh Muhammed bin Abdurrahman Al Sani...

SonDakika
GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Katar Emiri Şeyh Temim bin Hamed Al Sani ile telefonda görüştü...

GÜNCEL

Güney Kore, Tayvan’daki 7.4 büyüklüğündeki depremde meydana gelen hasar sonrası ülkenin yeniden yapılanması için 500 bin dolar yardım gönderdi.

SonDakika

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, "Gabar’da Bugün itibariyle 40 bin varil üretimi geçtik" dedi.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Selman bin Abdülaziz El Suud ile telefonda görüştü.

GÜNCEL

Filistin Sağlık Bakanlığı, İsrail’in 7 Ekim’den bu yana Gazze Şeridi’nde düzenlediği saldırılar sonucu 33 bin 37 sivilin hayatını kaybettiğini açıkladı.

EKONOMİ

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK), emeklilerin 3 bin lira Ramazan Bayramı ikramiyelerinin bugün ödenmeye başlandığını açıkladı.