Bin Haberleri

bin haberleri ve güncel bin gelişmeleri, bin ile ilgili tüm video, bin fotoğrafları ve bin haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, HIT-30 Yüksek Teknoloji Yatırım Programı Tanıtım Toplantısı'na katıldı.

GENEL

ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken, Katar Başbakanı ve Dışişleri Bakanı Muhammed bin Abdurrahman bin Casim El Sani ile telefonda görüştü.

GENEL

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Selman ile telefonda görüştü.

GÜNCEL

En düşük emekli aylığının 12 bin 500 liraya yükseltilmesini de içeren Vergi Kanunları ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun...

GENEL

Avrupa Birliği’nin Dışişleri pozisyonu için seçilen Estonya Başbakanı Kaja Kallas, bugün başbakanlıktan istifa ettiğini duyurdu.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Suudi Arabistan Dışişleri Bakanı Prens Faysal Bin Ferhan Al-Suud ile birlikte İstanbul’da ortak basın toplantısı yaptı.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Suudi Arabistan Dışişleri Bakanı Faysal bin Farhan El Suud'u Dolmabahçe Çalışma Ofisi'nde ağırladı.

GÜNCEL

Avrupa Birliği (AB) Dışişleri ve Güvenlik Politikaları Yüksek Temsilcisi Josep Borrell, Srebrenitsa Katliamı’nda hayatını kaybedenleri anmak için mesaj paylaştı.

GÜNCEL

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Srebrenitsa Soykırımı'nın 29'uncu yılı nedeniyle Bosna Hersek'te düzenlenen 'Srebrenitsa Soykırımı'nın 29'uncu Yıl Dönümü Anma Töreni'ne video mesaj gönderdi.

SonDakika

MSB: Irak'ın kuzeyindeki Hakurk bölgesinde tespit edilen bir sığınakta 2 bin 300 adet Doçka mühimmatı ele geçirildi...

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kazakistan'ın başkenti Astana’da Katar Emiri Şeyh Temim bin Hamad Al Sani ile görüştü.

GÜNCEL

Suudi Arabistan Sağlık Bakanı Fahad bin Abdurrahman Al-Jalajel, hac ibadetinde sıcak hava nedeniyle hayatını kaybedenlerin sayısının 1301 olduğunu açıkladı.