Bıraktı Haberleri

bıraktı haberleri ve güncel bıraktı gelişmeleri, bıraktı ile ilgili tüm video, bıraktı fotoğrafları ve bıraktı haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


MÜZİK

Ayşen Birgör bu hafta Kıbrıs’ta sevenleriyle buluştu. Cemiyet by News de sahneye çıkan Birgör şıklığıyla kendine hayran bıraktı.

MÜZİK

‘Aşkın Olayım’ şarkısıyla efsane haline gelen Simge, İstanbul seyircisiyle dün akşam Atlantis Yapım organizasyonuyla Maslak’taki Volkswagen Arena’da buluştu.

MODA

PINKO, geçtiğimiz günlerde özel bir alışveriş deneyimi sunarak moda tutkunlarını büyüledi...

EKONOMİ

Haftanın en önemli gününü geride bıraktık. ABD Merkez Bankası Fed, merakla beklenen politika faizi kararını açıkladı.

GÜNCEL

Hamas, cumartesi günü geç saatlerde Katar’ın arabuluculuk çalışmasıyla anne ve kız olduğu belirtilen iki ABD vatandaşını serbest bıraktığını açıkladı.

GÜNCEL

Azerbaycan Savunma Bakanlığı, bugün Karabağ bölgesinde bulunan Ermeni silahlı kuvvetleri ve yasadışı Ermeni silahlı gruplarının unsurlarının silahlarını bıraktığını duyurdu.

MÜZİK

Pop müziğin süperstarı Ajda Pekkan, önceki akşam Bodrum Antik Tiyatro’da sevenleriyle buluştu. 

MÜZİK

Aliağa Belediyesi ile SOCAR Türkiye iş birliğinde hazırlanan ‘Aliağa Sanat Günleri’nde bu hafta ünlü şarkıcılar Emir Can İğrek ve Zeynep...

MAGAZİN

Cemiyet hayatının gözde çifti Derya Kartoz - Tülin Kartoz evliliklerinin 41'inci yılını geride bıraktı.

GENEL

Rusya Savunma Bakanı Sergey Şoygu, Kuzey Kore’nin başkenti Pyongyang’a gitti. Şoygu, havalimanında resmi törenle karşılandı.

MÜZİK

Gülben Ergen dün akşam Kıbrıs’ta sevenleriyle buluştu. Limak Cyprus Deluxe Hotel’e sahneye çıkan Ergen enerjisiyle kendine hayran bıraktı.

GENEL

Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed Bin Selman, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı oteline bıraktı.