Birliği Haberleri

birliği haberleri ve güncel birliği gelişmeleri, birliği ile ilgili tüm video, birliği fotoğrafları ve birliği haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


SPOR

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, “Camiaları ve kulüpleri birleştirmek yönünde yapılan bir hareket bu suretle amaçsız kalmış oldu.

GENEL

Çekya’nın başkenti Prag’da Çek Türk İş Birliği Parkı’nın temeli 6 Haziran’da atılıyor...

MAGAZİN

Beymen ve DEPOfilm iş birliğiyle hazırlanan Golden Opulence: 500 Years of Luxury in Anatolia belgeselinin galası ve kutlama yemeği BİZ...

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, komşuluk ve genişlemeden sorumlu Avrupa Birliği (AB) Komiseri Oliver Varhelyi ile telefonda görüştü.

GENEL

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Avrupa Birliği (AB) Komisyonu'nun sağlık ve gıda güvenliğinden sorumlu üyesi Stella Kyriakides ile bir araya geldi.

İş Dünyası

UN Global Compact, Avrupa Birliği Temsilcileri ve İş Dünyasını sürdürülebilirlik gündemiyle bir araya getirdi.

SPOR

Beşiktaş Kulübü Başkanı Hasan Arat, toplantı öncesinde basın mensuplarına açıklamalarda bulundu...

SPOR

Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı Ali Koç, “Tek bir gündemimiz vardı. Türkiye Futbol Federasyonu’nun seçim tarihinin belirlenmesi" dedi.

GENEL

İran Dışişleri Bakanı Hüseyin Emir Abdullahiyan, mevkidaşlarıyla İsrail'e yapılan saldırıya ilişkin görüşme gerçekleştirdi.

GENEL

Avrupa Birliği Dışişleri ve Güvenlik Politikaları Yüksek Temsilcisi Josep Borrell, World Central Kitchen (WCK) çalışanlarına yönelik saldırıya ilişkin açıklama yaptı.

SPOR

Milli tenisçi Zeynep Sönmez, Antalya'da düzenlenen WTA (Kadınlar Tenis Birliği) 125 kategorisindeki Megasaray Hotels Açık'ta çeyrek finale yükseldi.

EKONOMİ

H&M Hennes & Mauritz AB'nin 2023 mali yılına ilişkin Yıllık ve Sürdürülebilirlik Raporu bugün açıklandı.