Blinken israel Haberleri

blinken israel haberleri ve güncel blinken israel gelişmeleri, blinken israel ile ilgili tüm video, blinken israel fotoğrafları ve blinken israel haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GENEL

ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken, iki günlük G7 Dışişleri Bakanları toplantısı için geldiği İtalya’da basına açıklamalarda bulundu.

GENEL

ABD Dışişleri Bakanı Blinken, “İsrail ile aynı hedeflere sahibiz, Hamas'ın yenilgiye uğratılması. Ancak Refah'ta büyük bir kara operasyonu bunu başarmanın...

GENEL

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken ile görüşmesi sonrasında açıklamalarda bulundu.

GENEL

 ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken, dün düzenlediği yıl sonu basın toplantısında soruları yanıtladı.

GENEL

ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken, İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu ile bugün Tel Aviv’de özel bir görüşme için bir araya geldi. 

GENEL

ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken dün İsrail’de gerçekleştirdiği temaslar sonrasında Gazze’ye ulaşamayan insani yardımların organize edileceğini açıkladı.

GENEL

ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken, Orta Doğu temaslarının ardından açıklama yaptı...

GENEL

ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken, İsrail’e gitti. Blinken, ‘İsrail’e desteği göstermek’ için ziyareti yaptığını belirtti.