Bugün Haberleri

bugün haberleri ve güncel bugün gelişmeleri, bugün ile ilgili tüm video, bugün fotoğrafları ve bugün haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GÜNCEL

Antalya'da dün hakim olan fırtınanın ardından bugün yaşanan güzel havanın tadını çıkarmak isteyen tatilciler sahilde yoğunluk oluşturdu.

GÜNCEL

İsrail’in bugün sabaha karşı İran’ın İsfahan kentine yönelik dron saldırısı sonrasında Uluslararası Atom Enerjisi Kurumu, İran’ın bölgedeki nükleer tesisleriyle ilgili...

GENEL

ABD Başkanı Joe Biden, İran’ın saldırısına verilecek diplomatik yanıtı değerlendirmek üzere G7 liderlerinin bugün bir araya geleceğini belirtti.

GÜNCEL

İsrail, İran Devrim Muhafızlarının bugün MSC Aries adlı kargo gemisine Hürmüz Boğazı’nda baskın düzenlediğini doğruladı.

SonDakika

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, "Gabar’da Bugün itibariyle 40 bin varil üretimi geçtik" dedi.

SPOR

Fenerbahçe Kulübü, "Dün olduğu gibi bugün ve yarınlarda da dik durmaya devam edeceğiz" ifadelerine yer verdi.

GÜNCEL

Güney Kıbrıs’tan Gazze’ye gemiyle gıda taşıyan sivil toplum kuruluşu World Central Kitchen (WCK) bugün yaptığı açıklamada, 7 çalışanının İsrail kuvvetleri...

SPOR

Fenerbahçeli taraftarlar, bugün gerçekleştirilecek Olağanüstü Genel Kurul öncesinde yönetimin alacağı her kararın arkasında duracaklarını belirtti.

EKONOMİ

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK), emeklilerin 3 bin lira Ramazan Bayramı ikramiyelerinin bugün ödenmeye başlandığını açıkladı.

GÜNCEL

Hollanda polisi, bugün Ede kentinde meydana gelen rehine krizinde, bir kişinin gözaltına alındığını ve son rehinenin de serbest kaldığını açıkladı.

GENEL

Çin Dışişleri Bakanlığı, Devlet Başkanı Şi Cinping’in bugün Pekin’de ABD’li iş insanları ve akademisyenleri ağırladığını duyurdu.

GENEL

Kolombiya Devlet Başkanı Gustavo Petro, “İsrail, Birleşmiş Milletler ateşkes kararına uymazsa İsrail ile diplomatik ilişkilerimizi keseriz” dedi. Colombia