Bulundu Haberleri

bulundu haberleri ve güncel bulundu gelişmeleri, bulundu ile ilgili tüm video, bulundu fotoğrafları ve bulundu haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GENEL

AB Komisyonu Üyesi Elisa Ferreira, deprem bölgelerinde yeniden inşa çalışmaları için AB tarafından Türkiye’ye 400 milyon euro destek sağlandığını söyledi.

SPOR

Eski spordan sorumlu devlet bakanı ve Trabzonspor'un eski başkanlarından Mehmet Ali Yılmaz, Beşiktaş’taki evinde kızı tarafından ölü bulundu.

EKONOMİ

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek,  ABD ziyareti kapsamında iş dünyası, IMF ve Dünya Bankası toplantılarına katıldı.

GENEL

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, '23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutlayıp, daha nice güzel bayramları hep birlikte kutlama temennisinde...

GENEL

ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken, iki günlük G7 Dışişleri Bakanları toplantısı için geldiği İtalya’da basına açıklamalarda bulundu.

SİYASET

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde 3 saat süren Kabine Toplantısının ardından açıklamada bulundu.

SPOR

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, toplantı öncesinde basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

SPOR

Beşiktaş Kulübü Başkanı Hasan Arat, toplantı öncesinde basın mensuplarına açıklamalarda bulundu...

GENEL

MİT Başkanı İbrahim Kalın, CIA Başkanı William Burns ile Gazze'de ateşkes müzakerelerine ilişkin karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.

SonDakika

MİT Başkanı İbrahim Kalın, CIA Başkanı William Burns ile Gazze'de ateşkes müzakerelerine ilişkin karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.

GÜNCEL

Dışişleri Bakanlığı, Yunanistan'ın Ege Denizi'nde ilan edeceğini duyurduğu 'deniz parkı' hakkında açıklamada bulundu.

MAGAZİN

Güzel oyuncu Ceyda Ateş Tolusoy, “Modayı takip ederim ama kendime yakıştırmadığım bir şeyi de moda diye gardırobuma dahil etmem.” dedi.