Bulundu Haberleri

bulundu haberleri ve güncel bulundu gelişmeleri, bulundu ile ilgili tüm video, bulundu fotoğrafları ve bulundu haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


EKONOMİ

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Brezilya'da düzenlen G20 Brasil 2024 toplantılarında, küresel ekonomi ve vergi politikaları ile Türkiye'nin istikrar...

GENEL

ABD Başkan adayı Donald Trump, ABD Başkanı Joe Biden’ın Oval Ofis’ten yaptığı ulusa sesleniş konuşmasına ilişkin değerlendirmede bulundu.

GENEL

İsrail Başbakanı Netanyahu, ABD’ye yapacağı ziyaret öncesi havalimanında basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

SPOR

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, TFF Olağan Mali ve Seçimli Genel Kurulu sonrasında açıklamalarda bulundu.

SPOR

Beşiktaş Kulübü Başkanı Hasan Arat, TFF'nin Ankara’da gerçekleştirilen Olağan Mali ve Seçimli Genel Kurul Toplantısı'nda basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

SPOR

Beşiktaş Teknik Direktörü Giovanni van Bronckhorst, Slovenya kampında takımın son durumu hakkında basın mensuplarına değerlendirmelerde bulundu.

GENEL

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, G7 Ticaret Bakanları Toplantısı için gittiği İtalya’da mevkidaşlarıyla ikili görüşmeler yaptı ve G7 toplantısına katıldı.

GENEL

ABD’nin New Jersey Senatörü Bob Menendez, yabancılara rüşvet karşılığında yardımcı olduğu gerekçisiyle 16 suçtan suçlu bulundu.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 1 saat 25 dakika süren Kabine toplantısının ardından açıklamada bulundu.

EĞİTİM

YÖK Başkanı Erol Özvar, Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) sonuçlarına göre tercih yapacak adaylara, yapay zeka başta olmak üzere bu yıl...

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ABD’nin başkenti Washington’da düzenlenen NATO Liderler Zirvesi sonrasında değerlendirmelerde bulundu.

SPOR

Avusturya'nın Graz Havaalanı’nda Beşiktaş Asbaşkanı Mete Vardar, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.