Büyükelçiliği Haberleri

Büyükelçiliği haberleri ve güncel Büyükelçiliği gelişmeleri, Büyükelçiliği ile ilgili tüm video, Büyükelçiliği fotoğrafları ve Büyükelçiliği haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GÜNCEL

Rusya’nın Tahran Büyükelçiliği, İsrail’in İran’a yönelik saldırısı sonrasında açıklama yaparak olayda can kaybı veya hasar meydana gelmediğini duyurdu.

SPOR

Fenerbahçe Opet'in kaptanı Eda Erdem, Amerika Birleşik Devletleri Büyükelçiliği tarafından "Uluslararası Cesur Kadınlar Ödülü"ne resmi aday gösterildi.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, ABD ziyaretini Türkiye’nin Vaşington Büyükelçiliği konutunda dün Türk basın mensuplarına değerlendirdi.

GÜNCEL

Ukrayna’nın Ankara Büyükelçiliği, Cumhurbaşkanı Volodimir Zelenski’nin bir röportajında yaptığı değerlendirilmelerle ilgili bilgilendirme açıklaması yaptı.

GÜNCEL

ABD, İsrail’de bulunan vatandaşlarını deniz yoluyla tahliye edeceğini duyurdu.

GÜNCEL

İsrail hükümeti bugün yaptığı açıklamada, ‘Hamas'ın saldırılarının başlangıcından bu yana 1.200 kişinin öldürüldüğünü’ açıkladı.

GÜNCEL

İsrail'deki ABD Büyükelçiliği ülkedeki ABD vatandaşlarına yönelik uyarı yapıp Gazze ve çevresine seyahat yasağının devam ettiğini duyurdu.

SİYASET

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, "Sayın Cumhurbaşkanımızı hedef alan saldırıyı lanetliyorum" dedi.

GÜNCEL

Danimarka'nın Ankara Büyükelçiliği Maslahatgüzarı, Kopenhag'da Kur'an-ı Kerim'e yönelik saldırıların devam etmesi nedeniyle bir kez daha Dışişleri Bakanlığı'na çağrıldı.

SonDakika

Dışişleri Bakanlığı: Irak'ın Stockholm Büyükelçiliği önünde bugün kutsal kitabımız Kur'an-ı Kerim'i hedef alan aşağılık saldırıyı en güçlü şekilde lanetliyoruz.

GÜNCEL

İsveç Dışişleri Bakanlığı tarafından İsveç’in Bağdat Büyükelçiliği binasının ateşe verilmesiyle ilgili yapılan açıklamada, elçilik personelinin güvende olduğu belirtti.

GENEL

ABD Büyükelçisi Jeffry Flake, ABD'nin 247'nci Bağımsızlık Günü kutlaması kapsamında ABD Ankara Büyükelçiliği Konutu'nda basın mensuplarıyla bir araya geldi.