Çağdaş Haberleri

çağdaş haberleri ve güncel çağdaş gelişmeleri, çağdaş ile ilgili tüm video, çağdaş fotoğrafları ve çağdaş haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


İş Dünyası

Koç Holding, 60. Olağan Genel Kurul Toplantısı’nı 18 Nisan 2024 Perşembe günü gerçekleştirdi...

SANAT

Modern ve çağdaş sanata odaklanarak, farklı disiplinlerden sanatçıların eserlerine ev sahipliği yapan Ruzy Gallery, “Müze Müze Geziyoruz” etkinliği kapsamında çocukları...

SANAT

Contemporary Istanbul, 19. Edisyonu şerefine verilen davet İspanya Türkiye Cumhuriyeti Büyükelçisi Nüket Küçükel Ezberci'nin ev sahipliğinde 5 Mart'ta büyükelçilik rezidansında...

MODA

Çağdaş ve dinamik tasarımların öne çıktığı Vakko İlkbahar/Yaz 2024 Erkek Koleksiyonu zamansız, konforlu ve şık bir yolculuğa çıkarıyor.

İş Dünyası

Geleneksel Türk kahvesini çağdaş bir dokunuşla yeniden tanımlayan Selamlique Istanbul, yedinci mağazasını İGA İstanbul Havalimanı Dış Hatlar Gidiş Terminali’nde açtı.

SANAT

Suzan Sabancı, Londra’daki ünlü Serpentine Gallery’de gerçekleşecek olan Refik Anadol sergisinin açılışı onuruna 15 Şubat’ta düzenlenecek davete ev sahipliği yapıyor.

SANAT

Çağdaş ebru sanatçısı ve TOÇEV Kurucusu Ebru Uygun, yeni sergisi “Metanoya”yı Galeri/Miz'de sanatseverlerle buluşturdu.

MEKAN

İstanbul Modern’in içinde yer alan Restoran Modern, İstanbul’un kültür, sanat ve iş çevresini buluşturan büyülü bir akşama ev sahipliği yaptı.

MODA

GUESS 2023 sezonunun Sonbahar-Kış koleksiyonu bizi keşfedilmemiş sokaklara, zihinlerin ve ufukların çok çeşitli dünyalara açıldığı uzak yerlere götürüyor.

MODA

Benzersiz, modern ve çağdaş tasarım mücevherler sunan Meri Krutzo ilk Resort butiğini Mandarin Oriental, Bodrum’da keyifli bir davetle açtı.

SANAT

Wish More Hotel Şişli, çağdaş sanatın önde gelen sanatçılarını, sanatseverleri ve galeri sahiplerini buluşturduğu bir davete ev sahipliği yaptı.