Canada Haberleri

canada haberleri ve güncel canada gelişmeleri, canada ile ilgili tüm video, canada fotoğrafları ve canada haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GENEL

İngiltere İşçi Partisi Milletvekili Richard Burgon'dan İngiltere Dışişleri Bakanı David Cameron'a mektup gönderdi.

GÜNCEL

Kanada, bazı personelinin 7 Ekim olaylarına karıştığı iddiasıyla fonlarını askıya aldığı Gazze’deki BM kuruluşu UNRWA'ya finansman desteğini yeniden sağlayacağını duyurdu.

GENEL

Kanada, Avustralya ve Yeni Zelenda Başbakanları, İsrail’in Refah kentine saldırılar düzenleme planları konusunda bugün ortak açıklama yaptı.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Gazze'de savaşın sona erdirilmesi ve kalıcı barışın sağlanması çalışmaları kapsamında, Kanada'nın başkenti Ottava'yı ziyaret edecek.

GENEL

ABD, Fransa, İtalya, Almanya, İngiltere ve Kanada liderleri ortak bir açıklama yayınlayarak İsrail'in kendini savunma hakkını desteklediklerinin altını çizdi.

GÜNCEL

Kanada Avam Kamarası’nda Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski’nin konuşmasının ardından, Avam Kamarası Başkanı Anthony Rota tarafından ‘tanıtılan ve alkışlanan’ eski...

GENEL

Kanada, Hindistan asıllı Hardeep Singh Nijjar’ın Kanada’da öldürülmesiyle ilgili Hindistan’ı sorumlu tutarak üst düzey bir Hindistanlı diplomatı sınır dışı etti.

GÜNCEL

Kanada’da Britanya Kolumbiyası eyaletinde McDougall nehri civarında orman yangınlarına müdahale sürüyor.

GÜNCEL

Kanada’da aylardır devam eden orman yangınları sebebiyle Britanya Kolumbiyası eyaletinde olağanüstü hal ilan edildi.

GENEL

Kanada Başbakanı Justin Trudeau, haftalardır süren orman yangınlarıyla mücadele için ülkeye gelip görevlerini tamamlayan Güney Koreli afet ekibinin kalkmak üzere...

MAGAZİN

Kanada Başbakanı Justin Trudeau, eşi Sophie Gregoire Trudeau ile boşanma kararı aldıklarını açıkladı.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Litvanya’nın başkenti Vilnius’ta Kanada Başbakanı Justin Trudeau ile bir araya geldi.