Cemiyet hayatının Haberleri

cemiyet hayatının haberleri ve güncel cemiyet hayatının gelişmeleri, cemiyet hayatının ile ilgili tüm video, cemiyet hayatının fotoğrafları ve cemiyet hayatının haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


CEMİYET

Lotus İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi ve Cemiyet hayatının ünlü siması Beyza Uyanoğlu yakın dostları ile birlikte doğum gününü kutladı.

CEMİYET

Büyük Kulüp cemiyet hayatının örnek kadınları Arzu Sabancı, Aslı Gümüşel Şen ve Gülenay Kalkan'ı ağırladı...

CEMİYET

Cemiyet hayatının ünlü isimlerinden Vakko Holding Yönetim Kurulu Başkanı Cem Hakko ve Ronit Gülcan Hakko boşandı.

MAGAZİN

Cemiyet hayatının sevilen simaları Aslı Sarar Aydın ve eşi Özcan Aydın geçtiğimiz gün yakın dostlarına akşam yemeği verdi.

MAGAZİN

Cemiyet hayatının sevilen siması Nihan Çetinkaya Sömestr tatili için Fransa’yı tercih edenlerden...

MAGAZİN

Cemiyet hayatının sevilen iş insanları Elif İnci Aras, Zeynep Yılmaz, Tülay Karadeniz çocukları ve eşleri ile birlikte Amerika turuna çıktılar.

MAGAZİN

Cemiyet hayatının sevilen isimlerinden Begüm Özer, doğum gününü yakın arkadaşlarıyla birlikte eğlenceli bir parti ile kutladı.

MAGAZİN

Develi Yönetim Kurulu üyesi Nuri Develi, eşi Tuba Develi'nin doğum gününü sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla kutladı.

MAGAZİN

Cemiyet hayatının ünlü simaları Serap-Volkan Sarı çifti sömestr tatili için çocukları ile birlikte ailecek Uludağ’da geçiriyor.

MAGAZİN

Cemiyet hayatının ünlü simaları Hande Sezer Pekcan ve Berrin Zorlu, kış aylarının soğuk havalarına dayanamayıp sıcak mevsim ülkesi olan Bali...

MAGAZİN

Cemiyet hayatının ünlü ailelerinden Derya- Tülin Kartoz çifti ve kızları Burcu Kartoz birlikte Fransa tatili yapıp kafa dinliyor.

MAGAZİN

Cemiyet hayatının sevilen isimlerinden Siren Ertan yeni yaşını yakın arkadaşlarıyla birlikte kutladı.