Cemiyet haberler Haberleri

cemiyet haberler haberleri ve güncel cemiyet haberler gelişmeleri, cemiyet haberler ile ilgili tüm video, cemiyet haberler fotoğrafları ve cemiyet haberler haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


İş Dünyası

Başarılı iş insanı Demet Sabancı Çetindoğan, "Kadınlarımız bir adım geride durmak yerine bir ileride olmayı seçmeli" dedi.

SAĞLIK

Sevgililer Günü sebebiyle Darülaceze sakinlerini ziyaret eden Liv Hospital Ailesi; Değerli Darülaceze sakinleri ile bir araya geldi.

İş Dünyası

Cemiyet hayatının ünlü simaları Demet Sabancı Çetindoğan, İNTİSAD Başkanı Selahattin Par yeni proje çalışmaları için Gülnur Kamaşak ve kızı Naz...

İş Dünyası

Türk Dünya İş Kadınları Platformu (TÜDİP) Ordu’da, Ordu Sanayi ve Ticaret Odası Kadın Girişimciler Kurulunda, Girişimci Kadınlar Zirvesi'nde buluştu.

CEMİYET

Aveda ana sponsorluğunda gerçekleşen ELLE Green 2023 Sürdürülebilirlik Konferansı ve Ödül Töreni 27 Kasım Pazartesi günü Mandarin Oriental, Bosphorus’da gerçekleşti.

CEMİYET

 Karaca, önceki gün Pera Palace’ta gerçekleştirdiği Cumhuriyet Balosu’nda, Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. yılını kutladı.

CEMİYET

Cemiyet hayatının önde gelen simaları Six Senses Kocataş’ta bir araya gelerek akşam yemeği yediler.

CEMİYET

Cemiyet hayatının tanınmış simalarından Attec International sahibi Aslı Aydın’ın geçtiğimiz gün arkadaşları sürpriz yaparak doğum gününü kutladı.

CEMİYET

Mandarin Oriental Bosphorus, Istanbul bünyesindeki Olea & The Bar, yaz sezonunu düzenlenen özel bir parti ile açtı.

CEMİYET

Projehane ev sahipliğindeki ünlü isimlerin de katıldığı davette misafirler Frea Naturalz’ın doğal ürünlerini deneyimlediler...