Cleverly Haberleri

cleverly haberleri ve güncel cleverly gelişmeleri, cleverly ile ilgili tüm video, cleverly fotoğrafları ve cleverly haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GENEL

İngiltere Dışişleri Bakanı James Cleverly, İsrail-Filistin arasında yaşanan son gelişmeleri görüşmek için yarın Türkiye'yi ziyaret edecek.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Birleşik Krallık Dışişleri Bakanı James Cleverly ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

SonDakika

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Birleşik Krallık Dışişleri Bakanı James Cleverly ile telefonda görüştü.

GENEL

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, İngiltere Dışişleri Bakanı James Cleverly ile bakanlıkta bir araya geldi.

GENEL

İngiltere Dışişleri Bakanı James Cleverly’nin Türkiye ziyaretiyle ilgili paylaşım yapan İngiltere Dışişleri Bakanlığı, iki ülke arasındaki yıllık tahmini 25 milyar...

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Birleşik Krallık Dışişleri Bakanı James Cleverly ile ortak basın toplantısı düzenlendi.

GENEL

Dışişleri Bakanlığı, Birleşik Krallık Dışişleri, İngiliz Milletler Topluluğu ve Kalkınma Bakanı James Cleverly'in, Türkiye'yi ziyaret edeceğini açıkladı. 

GENEL

İngiltere Dışişleri Bakanı James Cleverly, önceliklerinin İngiltere vatandaşlarının Nijer’den tahliyesi olduğunu belirterek, ilk grubun ülkeden ayrıldığını duyurdu.

GENEL

Endonezya'da yapılan ASEAN toplantılarına katılan dışişleri bakanlarının giydiği, geleneksel Endonezya kumaşı Wastra’dan yapılan çeşitli renklerdeki gömlekler, dikkat çekti.