Çok Haberleri

çok haberleri ve güncel çok gelişmeleri, çok ile ilgili tüm video, çok fotoğrafları ve çok haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


MAGAZİN

Ünlü spor yorumcusu Ertem Şener 49. yaş gününü ailesi ile birlikte Bodrum’da kutladı.

SPOR

Beşiktaş Kulübü Başkanı Hasan Arat, TFF'nin Ankara’da gerçekleştirilen Olağan Mali ve Seçimli Genel Kurul Toplantısı'nda basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

SPOR

Beşiktaş Teknik Direktörü Giovanni van Bronckhorst, Slovenya kampında takımın son durumu hakkında basın mensuplarına değerlendirmelerde bulundu.

EKONOMİ

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, TBMM Başkanlığı'na sunulan yeni vergi paketinin 'Çok kazanandan çok, az kazanandan az vergi alınması'...

SonDakika

Bakan Şimşek: Yeni vergi paketini 'Çok kazanandan çok, az kazanandan az vergi alınması' ilkesiyle hazırladık. Dar gelirli vatandaşa yönelik hükümler...

SPOR

Beşiktaş’ın dün gece geç saatlerde İstanbul'a getirdiği 34 yaşındaki İtalyan santrfor Ciro Immobile, "Burada olduğum için çok mutluyum" dedi.

GENEL

NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg, Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski ile ortak basın toplantısı düzenledi.

SPOR

Avusturya'nın Graz Havaalanı’nda Beşiktaş Asbaşkanı Mete Vardar, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

MAGAZİN

İş ve sanat hayatının ünlü siması Bilge Kuru tatiline Göcek’te devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde iş insanı Barış Özgenal ile birliktelikleri...

SPOR

UEFA, milli takıma galibiyeti getiren golleri kaydeden Merih Demiral hakkında "uygunsuz davranışlarda bulunduğu iddiasıyla" soruşturma başlatıldığını açıkladı.

EKONOMİ

Türkiye, Singapur'da düzenlenen Mali Eylem Görev Gücü (FATF) Genel Kurulu'nun ardından Ekim 2021'den beri dahil olduğu gri listeden çıkarıldı.

İş Dünyası

Akbank, dünyanın önde gelen düşünce kuruluşlarından Chatham House’la birlikte “Yükselen Güçler ve Çok Kutuplu Dünya” panelini gerçekleştirdi.