Cuma Haberleri

cuma haberleri ve güncel cuma gelişmeleri, cuma ile ilgili tüm video, cuma fotoğrafları ve cuma haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, cuma namazını kıldığı Üsküdar'daki Hz. Ali Camii'nden çıkışında gazetecilerin sorularını yanıtladı.

MÜZİK

Gülben Ergen, Cuma başkenti coşturan Gülben Ergen cumartesi gecesi de Ataköy’deki Nossa Costa’da konuklarına şahane bir gece yaşattı.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul'da cuma namazı sonrası camiden ayrılırken gazetecilerin sorularını yanıtladı.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cuma namazı sonrası gazetecilerin sorularını yanıtladı.

MEKAN

ÖZGÜR ARAS ‘EV’İN ANAHTARINI VERDİ

GENEL

Fransa’nın Arras kentinde cuma günü meydana gelen bıçaklı saldırı ve dün Louvre Müzesi’nin güvenlik sebebiyle kapatılmasını takiben Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel...

GÜNCEL

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, "İsmini asırlar boyunca Müslümanlar sayesinde taşıyan Kudüs, Filistin büyük bir zulüm altında" dedi.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Putin'i ziyarete ile ilgili soruya, "Öyle zannediyorum ki Ağustos ayı içerisinde inşallah bu ziyaret gerçekleşecek" dedi.

SİNEMA

Akmerkez'de açık hava sinema gösterimleri başlıyor. Her hafta çarşamba, cuma ve cumartesi günleri gerçekleşecek açık hava sinema gösterimleri 19 Temmuz-12...

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan,  "Şu anda beklentimiz Avrupa Birliği kanadından o beklentilerin cevabını almak" dedi.

SİNEMA

Yapımı Satre Film Yapım’a yapımcılığı Hande Ertaş ve Emrah Ertaş’a ait olan gizem ve gerilim filmi ‘Maske’ filmi 9 Haziran...