Cumhurbaşkanı yardımcısı Haberleri

cumhurbaşkanı yardımcısı haberleri ve güncel cumhurbaşkanı yardımcısı gelişmeleri, cumhurbaşkanı yardımcısı ile ilgili tüm video, cumhurbaşkanı yardımcısı fotoğrafları ve cumhurbaşkanı yardımcısı haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


SİYASET

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, "Bölgemizde artan gerilimin biran önce düşmesini ve dikkatlerin Gazze'de yaşanan insanlık suçlarına yoğunlaşmasını diliyoruz" dedi.

SİYASET

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Gölbaşı ilçesi Hacılar Ortaokulu'nda 1146 numaralı sandıkta oyunu kullandı.

SİYASET

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, CNN Türk'te CNN Türk Özel Haberler Şefi Fulya Öztürk, Hürriyet Gazetesi Yazarı Abdulkadir Selvi ve Milliyet...

EKONOMİ

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Türkiye İstatistik Kurumu tarafından açıklanan işgücü istatistiklerine ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

İş Dünyası

Hepsiburada Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Hanzade Doğan, Antalya Diplomasi Forumu’ndaki oturumda konuştu.

GENEL

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, İngiltere Başbakan Yardımcısı Oliver Dowden ile bir araya geldi.

İş Dünyası

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, İngiltere'nin başkenti Londra'daki temasları kapsamında Türk iş dünyası temsilcilerinin yanı sıra Türk ve Kıbrıslı toplumların temsilcileriyle...

GENEL

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Merkez Bankası Başkanlığı görevinden affını isteyen Hafize Gaye Erkan'a yaptığı hizmetler için teşekkür ettiğini söyledi.

EKONOMİ

Dolmabahçe Çalışma Ofisi'nde Ekonomi Haber Müdürleri ile bir araya gelen Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz ekonomiye ilişkin açıklamalarda bulundu. 

EKONOMİ

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, "Enflasyonla kararlı mücadelemiz devam edecek" dedi.

GENEL

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin (KKTC) kuruluş yıldönümü kapsamında düzenlenen törende konuştu.

EKONOMİ

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde düzenlenen '2024 Yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanun Teklifi Basın Bilgilendirme Toplantısı'nda konuştu.