Cumhurbaşkanı Erdoğan Haberleri

Cumhurbaşkanı Erdoğan haberleri ve güncel Cumhurbaşkanı Erdoğan gelişmeleri, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile ilgili tüm video, Cumhurbaşkanı Erdoğan fotoğrafları ve Cumhurbaşkanı Erdoğan haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, HIT-30 Yüksek Teknoloji Yatırım Programı Tanıtım Toplantısı'na katıldı.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kıbrıs Barış Harekatı'nın 50. yıl dönümü münasebetiyle düzenlenen 20 Temmuz Barış ve Özgürlük Bayramı Kutlama Töreni'nde...

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 1 saat 25 dakika süren Kabine toplantısının ardından açıklamada bulundu.

GÜNCEL

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde düzenlenen 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Anma Programı’na katıldı.

GÜNCEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "15 Temmuz'a, oyun diyenleri, tiyatro diyenleri, kıyamete kadar affetmeyeceğiz" dedi.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ABD’nin başkenti Washington’da düzenlenen NATO Liderler Zirvesi sonrasında değerlendirmelerde bulundu.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, NATO Liderler Zirvesi’nin ardından ABD’nin başkenti Washington’da basın toplantısı düzenledi.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Washington'da Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron ile bir araya geldi.

GENEL

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Washington’da NATO Liderler Zirvesi marjında düzenlenen Müttefik ve Ortak Devlet ve Hükümet Başkanları Toplantısı’na katıldı.

GÜNCEL

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Srebrenitsa Soykırımı'nın 29'uncu yılı nedeniyle Bosna Hersek'te düzenlenen 'Srebrenitsa Soykırımı'nın 29'uncu Yıl Dönümü Anma Töreni'ne video mesaj gönderdi.

GENEL

Cumhurbaşkanı Erdoğan, NATO Liderler Zirvesi için bulunduğu ABD’nin başkenti Washington’da Almanya Başbakanı Scholz ile görüştü.

GENEL

Cumhurbaşkanı Erdoğan, NATO Liderler Zirvesi’ne katılmak üzere gittiği ABD’nin başkenti Washington’da NATO’nun 75. Yıl Anma Resepsiyonu’na katıldı.