Cumhuriyeti Haberleri

Cumhuriyeti haberleri ve güncel Cumhuriyeti gelişmeleri, Cumhuriyeti ile ilgili tüm video, Cumhuriyeti fotoğrafları ve Cumhuriyeti haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GÜNCEL

Dışişleri Bakanlığı'nca, Türkiye Cumhuriyeti ile Irak Cumhuriyeti arasında gerçekleştirilen 'Güvenlik Mekanizması' görüşmesine ilişkin ortak sonuç bildirisi yayınlandı.

GENEL

Tarihçi, yazar ve araştırmacı Prof. Dr. İlber Ortaylı, Trakya'daki yanlış sanayileşmenin çevre yıkımını beraberinde getirdiğini ve Balkan coğrafyasını bozduğunu söyledi.

EKONOMİ

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB), ocak ayına ilişkin Fiyat Gelişmeleri Raporu'nu yayımladı...

GENEL

İletişim Başkanlığı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a İran İslam Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi'nin resmi bir ziyaret gerçekleştireceğini duyurdu.

GÜNCEL

Çin Halk Cumhuriyeti Dışişleri Bakanı Wang Yi ve Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

GÜNCEL

Milli Savunma Bakanlığı, Türkiye Cumhuriyeti ve ABD Yüksek Düzeyli Savunma Grubu toplantısının Türkiye Cumhuriyeti Milli Savunma Bakanlığı ve ABD Savunma...

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Ersin Tatar ile bir araya geldi. 

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Kore Cumhuriyeti Dışişleri Bakanı Park Jin ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Çin Halk Cumhuriyeti Ortadoğu Sorunu Özel Temsilcisi Zhai Jun’u kabul etti.

EKONOMİ

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Başkanı Hafize Gaye Erkan, "Yıl sonu enflasyon tahminini yüzde 65 olarak güncelledik" dedi.

EKONOMİ

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Almanya Federal Cumhuriyeti Başbakan Yardımcısı, Ekonomi ve İklim Koruma Bakanı Robert Habeck ile görüştü.

EKONOMİ

Türkiye  Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Para Politikası Kurulu, politika faizinin yüzde 30'dan 35 düzeyine yükseltilmesine karar verdi.