Döviz Haberleri

döviz haberleri ve güncel döviz gelişmeleri, döviz ile ilgili tüm video, döviz fotoğrafları ve döviz haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


EKONOMİ

Hazine  ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, "Merkez Bankası'nın enflasyonu düşürmesine yardımcı olmak amacıyla maliye politikasını sıkılaştırmaya devam edeceğiz" dedi.

EKONOMİ

Resmi Gazete'de yayımlanan tebliğe göre, Kur Korumalı Mevduat Hesabı kapsamında döviz tevdiat hesapları ve katılım fonları TL'ye çevrilebilecek.

EKONOMİ

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Para Politikası Kurulu, politika faizinin yüzde 30'a çıkarılmasına karar verdi.

EKONOMİ

TCMB günlük ihracat ve döviz kazandırıcı hizmetler reeskont kredisi limitinin, 1,5 milyar TL'den 3 milyar TL'ye yükseltildiğini duyurdu.

EKONOMİ

Fiyat istikrarı ve enflasyonla mücadele önerileri temalı '2023 Yılı 2'nci Yarıyıl Ekonomi ve İstişare Toplantısı' Ticaret Bakanlığı'nda gerçekleştirildi.

GENEL

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde 3 saat 20 dakika süren Kabine Toplantısı'nın ardından açıklamada bulundu.

EKONOMİ

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Para Politikası Kurulu, politika faizinin yüzde 17,5'e çıkarılmasına karar verdi.

EKONOMİ

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB), parasal sıkılaştırma sürecinin enflasyon görünümünde belirgin iyileşme sağlanana kadar devam edeceğini açıkladı.

SonDakika

Resmi Gazete'de yayımlanan Cumhurbaşkanı Kararı ile; döviz mevduat hesaplarında uygulanan stopaj oranı yüzde 25'e yükseltildi. Kur Korumalı Mevduat Hesabına uygulanan...

EKONOMİ

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB), Mart 2023 dönemi finansal kesim dışındaki firmaların döviz varlık ve yükümlülüklerini açıkladı.