Düzenlenen Haberleri

düzenlenen haberleri ve güncel düzenlenen gelişmeleri, düzenlenen ile ilgili tüm video, düzenlenen fotoğrafları ve düzenlenen haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GÜNCEL

Banu Parlak'ın güzellik merkezine geçen yıl 1 Ekim’de düzenlenen silahlı saldırıyı Dilan ve Engin Polat çiftinin azmettirdiği iddia edilmişti.

SPOR

Antalya'da bu yıl 59'uncusu düzenlenen Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'nun ilk etabı tamamlandı.

SPOR

Antalya'da düzenlenen Dünya Yürüyüş Şampiyonası'nda, 20 kilometre Kadınlar Yarışması'nda Perulu sporcu Kimberly Garcia Leon altın madalyanın sahibi oldu.

GÜNCEL

Avustralya polisi, dün Sydney’deki bir kilisede düzenlenen ve birden fazla kişinin yaralandığı bıçaklı saldırının ‘terörle ilişkili’ olduğunu açıkladı.

GÜNCEL

Avustralya Başbakanı Anthony Albanese, 13 Nisan’da Sydney’deki AVM’de düzenlenen bıçaklı saldırıda saldırgana merdivenlerde karşı koyan Fransız Damien Guerot’u kahraman ilan...

GÜNCEL

İran Dışişleri Bakanlığı, dün gece İsrail’e yönelik düzenlenen saldırılara ilişkin açıklama yaptı...

GENEL

Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski, Rusya’nın başkenti Moskova’da düzenlenen ve 133 kişinin hayatını kaybettiği terör saldırısına ilişkin açıklama yaptı.

GENEL

Beyaz Saray ve ABD Dışişleri Bakanlığı, Rusya’nın başkenti Moskova’da düzenlenen ve 133 kişinin hayatını kaybettiği terör saldırısını kınadı.

GENEL

Ukrayna Devlet Başkanı Danışmanı Mihaylo Podolyak, Rusya’nın başkenti Moskova’daki Crocus etkinlik merkezine düzenlenen saldırıyla ilgili açıklama yaptı.

GENEL

İsveç, ABD’de düzenlenen giriş protokolü kabul töreniyle NATO'nun resmen 32. üyesi oldu. NATO müttefiki ülkelerin liderleri, üyeliği tebrik mesajlarıyla kutladı.

EKONOMİ

6. Enerji ve İklim Forumu’nun özel konuğu T.C. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, 'Dönüşümü Yönetmek' başlığı altında önemli...

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bu yıl Antalya'da 3'üncüsü düzenlenen Antalya Diplomasi Forumu (ADF) 2024'ün açılışına katıldı.