Düzey Haberleri

düzey haberleri ve güncel düzey gelişmeleri, düzey ile ilgili tüm video, düzey fotoğrafları ve düzey haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GENEL

ABD Ulusal Güvenlik Danışmanı Jake Sullivan, Hamas’ın üst düzey komutanı Mervan İsa’nın geçen hafta öldürüldüğünü açıkladı.

GENEL

ABD'li diplomatik kaynaklar, Dışişleri Bakanı Hakan Fidan ve ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken liderliğinde iki ülke dışişleri bakanlıklarından üst düzey...

GENEL

Avrupa Birliği (AB) üst düzey yetkilileri, Euro para biriminin 25’inci yıl dönümünü kutlamak adına ortak bir mesajı yayınladı.

GENEL

 Japonya, bakanlar kurulu kararıyla Hamas’ın 3 üst düzey liderine yaptırım uyguladığını açıkladı. 

GÜNCEL

İsrail Hava Kuvvetleri, Hamas'ın Refah Tugayı'na bağlı deniz kuvvetlerinde görevli üst düzey bir subay olan Muhammed Ebu Şamla'yı öldürdüğünü duyurdu.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, ABD’nin New York kentinde üst düzey temaslarda bulunup mevkidaşlarıyla ikili görüşmeler yaptı.

EKONOMİ

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, New York'ta iş insanları, fon yöneticileri ve kredi derecelendirme kuruluşlarının üst düzey yöneticileri ile...

GENEL

Kanada, Hindistan asıllı Hardeep Singh Nijjar’ın Kanada’da öldürülmesiyle ilgili Hindistan’ı sorumlu tutarak üst düzey bir Hindistanlı diplomatı sınır dışı etti.

İş Dünyası

Pegasus Hava Yolları CEO’su Güliz Öztürk, The Airline Strategy Awards 2023 kapsamında “Üst Düzey Liderlik” ödülüne layık görüldü.