Dış Haberleri

dış haberleri ve güncel dış gelişmeleri, dış ile ilgili tüm video, dış fotoğrafları ve dış haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


EKONOMİ

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), Şubat 2024 dönemine ilişkin dış ticaret endekslerini açıkladı.

EKONOMİ

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, "Cari işlemler dengesindeki iyileşme büyük ölçüde dış ticaret açığındaki düşüşten kaynaklanmıştır" dedi.

GENEL

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Akif Çağatay Kılıç, ABD Dışişleri Bakanlığı İdari İşler Müsteşarı ve Siyasi İşler Müsteşar Vekili John Bass ve ABD...

GENEL

Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, 8-9 Nisan’da Çin’i ziyaret ederek Çinli mevkidaşı Wang Yi ile görüşecek.

GENEL

İsrail’in saldırılarının 6’ncı ayında OCHA İnsani İşlerden Sorumlu Genel Sekreter Yardımcısı ve Acil Yardım Koordinatörü Martin Griffiths'den açıklama...

EKONOMİ

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, 2024 Mart ayı dış ticaret verilerine ilişkin açıklama yaptı.

EKONOMİ

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, "Uygulamaya koyduğumuz program sayesinde Türkiye’nin dış finansmana erişimi güçlü seyrine devam ediyor" dedi.

EKONOMİ

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), Şubat 2024 dönemine ilişkin dış ticaret istatistiklerini açıkladı...

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Brüksel'de Belçika Dışişleri, Avrupa İşleri, Dış Ticaret ve Federal Kültürel Kurumlar Bakanı Hadja Lahbib ile görüştü.

GENEL

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, İsrail meclisindeki Dış İlişkiler ve Savunma Komitesi’nde açıklama yaptı...

EKONOMİ

Akbank İhracatçı Buluşması, Türkiye’nin dış ticaret hedeflerine hizmet edecek yeni çözüm yolları ve iş birliği fırsatları odağıyla İstanbul’da gerçekleşti.

EKONOMİ

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, DEİK tarafından kurulan Kadın Platformu'nun tanıtım toplantısına katıldı.