Dış haberleri Haberleri

dış haberleri haberleri ve güncel dış haberleri gelişmeleri, dış haberleri ile ilgili tüm video, dış haberleri fotoğrafları ve dış haberleri haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GENEL

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Fildişi Sahili’ne yaptığı resmi ziyarette Ulusal Meclis Başkanı Adama Bictogo ile ortak basın toplantısı düzenledi.

GENEL

Birleşmiş Milletler (BM) Genel Sekreteri Antonio Guterres, BM İnsan Hakları Konseyi’nde konuşma yaptı...

GENEL

Beyaz Saray Ulusal Güvenlik Konseyi (NSC) Koordinatörü John Kirby, düzenlediği basın toplantısında İsrail’in olası Refah harekatına ilişkin açıklama yaptı.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, G20 Dışişleri Bakanları Toplantısı için bulunduğu Rio de Janeiro'da ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken ile bir...

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, G20 Dışişleri Bakanları Toplantısı çerçevesinde bulunduğu Brezilya’nın Rio de Janerio’da mevkidaşlarıyla görüştü.

GENEL

Macaristan Başbakanı Viktor Orban, İsveç Başbakanı Ulf Kristersson güveni yeniden inşa etmek için önemli adımlar attıklarını belirtti.

GÜNCEL

İngiltere’nin tüm polis gücü (Metropolitan Polis), ülke çapında şimdiye kadar yapılan en geniş kapsamlı güvenlik ve sicil taramasından geçirildi.

GÜNCEL

İsrail Savunma Kuvvetleri (IDF), Gazze’nin kuzeyinde başlattığı kara operasyonlarında devam ediyor.

GÜNCEL

Belçika Ulusal Kriz Merkezi, Brüksel’de bugün akşam silahlı saldırı meydana geldiğini ve 2 kişinin saldırıda hayatını kaybettiğini duyurdu.