Dair Haberleri

dair haberleri ve güncel dair gelişmeleri, dair ile ilgili tüm video, dair fotoğrafları ve dair haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


SonDakika

AK Parti kaynakları: 'Hayvanları Koruma Kanununda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi'nden, 'Ötenazi' ibaresi çıkarılıyor.

GENEL

ABD Temsilciler Meclisi Gözetim ve Hesap Verilebilirlik Komitesi, ABD Gizli Servis Direktörü Kimberly Cheatle’ın 22 Temmuz’da mecliste Donald Trump’a yönelik...

GENEL

Türkiye ile Malezya arasında 'Savunma Ürünlerinin Devletten Devlete Tedarikine Dair Mutabakat Zaptı', Ankara'da imzalandı.

SonDakika

Fahiş Fiyat ve Stokçuluk teklifini içeren, ‘Ticaret Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun’ mecliste kabul edildi.

SonDakika

Tasarruf Tedbirlerine dair Cumhurbaşkanlığı Genelgesi, Resmi Gazete'de yayımlandı...

MÜZİK

Eurovision’ı düzenleyen Avrupa Yayın Birliği (EBU), yarışmacıların sahne arkasındaki negatif ortamdan şikayet etmeleri üzerine basına açıklama yaptı.

SPOR

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) 18 Temmuz'da yapılacak olan Seçimli Genel Kurulu'na ve olağanüstü kongre çağrısıyla kulüplerin...

GENEL

Suudi Arabistan, Gazze’deki Nasser ve Şifa Hastanelerinde toplu mezarlar bulunduğuna dair Birleşmiş Milletler açıklanmasını takiben bunun bir savaş suçu olacağını...

SonDakika

İsveç'in NATO'ya katılım protokolünün onaylanmasının uygun bulunduğuna dair kanun, Resmi Gazete'nin mükerrer sayısında yayımlandı.

SonDakika

Kuzey Atlantik Antlaşması'na (NATO) İsveç'in katılımına ilişkin protokolün onaylanmasının uygun bulunduğuna dair kanun teklifi TBMM Genel Kurulu'nda kabul edildi.

SİYASET

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, partisinin genel merkezinde gündeme dair açıklamalarda bulundu.

SPOR

Galatasaray Kulübü, Başkan Dursun Özbek'in sağlık durumuna dair bir açıklama yaptı.