Dair Haberleri

dair haberleri ve güncel dair gelişmeleri, dair ile ilgili tüm video, dair fotoğrafları ve dair haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


SonDakika

Cumhurbaşkanı Erdoğan: (Rusya'daki terör saldırısına dair ilk açıklama) Dün Moskova'da gerçekleşen terör saldırısı nedeniyle ülkem ve milletim adına Rusya Hükümetine...

EKONOMİ

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın 'Kredi Kartı İşlemlerinde Uygulanacak Azami Faiz Oranları Hakkında Tebliğ'de Değişiklik Yapılmasına Dair Tebliği', Resmi Gazete'de yayımlandı.

EKONOMİ

XSIGHTS Araştırma ve Danışmanlık ve TurkishWIN iş birliğiyle gerçekleştirdiği 2024 Kadın ve İstihdam Araştırması’nı yayımladı.

SonDakika

İsveç'in NATO'ya katılım protokolünün onaylanmasının uygun bulunduğuna dair kanun, Resmi Gazete'nin mükerrer sayısında yayımlandı.

SonDakika

Kuzey Atlantik Antlaşması'na (NATO) İsveç'in katılımına ilişkin protokolün onaylanmasının uygun bulunduğuna dair kanun teklifi TBMM Genel Kurulu'nda kabul edildi.

SİYASET

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, partisinin genel merkezinde gündeme dair açıklamalarda bulundu.

SPOR

Galatasaray Kulübü, Başkan Dursun Özbek'in sağlık durumuna dair bir açıklama yaptı.

GENEL

ABD Başkanlık Sarayı NSC koordinatörü John Kirby, dün yapılan basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

GÜNCEL

İsrail ordusu, dün gece Hamas’ın kullandığını ileri sürdüğü Gazze’nin en büyük sağlık komplekslerinden biri olan Şifa Hastanesi’ne baskın düzenledi.

GENEL

İsrail Dışişleri Bakanı Eli Cohen, dün Gazze’de Baptist hastanesine gerçekleştirilen saldırıya ilişkin açıklamalarda bulundu.

MAGAZİN

İsrail Ulusal Güvenlik Bakanı Itamar Ben-Gvir, işgal altındaki topraklarda Yahudilerin güvenlik ve hareket haklarının, Filistinlilerinkinden daha fazla olduğuna dair yaptığı...

SPOR

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek ve Galatasaray Sportif AŞ Başkanvekili Erden Timur, gündeme dair açıklamalarda bulundu.