Damga Haberleri

damga haberleri ve güncel damga gelişmeleri, damga ile ilgili tüm video, damga fotoğrafları ve damga haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


SİNEMA

ABD’nin Los Angeles kentindeki Dolby Tiyatrosu'nda dün akşam düzenlenen 96. Oscar Ödül Töreni sahiplerini buldu.

MÜZİK

Ömür Gedik, Sezen Aksu'nun ilk yıllarına damga vuran efsane şarkılarından Seni Gidi Vurdumduymaz'ı yepyeni bir düzenleme ile yeniden yorumladı.

SPOR

Asya Şampiyonlar Ligi'nde oynanan Al Nassr-Persepolis maçının hakemi Ma Ning, karşılaşmanın ikinci dakikasında Ronaldo'nun ceza alanında yerde kalmasının ardından penaltı...

MODA

Yasemin Taciroğlu ve Ahmet Uras'ın Çırağan Sarayı'nda gerçekleşen düğün davetine, ünlü isimler şık kıyafetleriyle göz kamaştırdılar.

MÜZİK

Yaptığı şarkılar kadar unutulmaz sahne şovlarıyla da dillerden düşmeyen Ünlü Popçu Hande Yener, yıllar geçse de popülerliğinden hiçbir şey kaybetmiyor.

CEMİYET

Gelenekselleşen MAGical Night “White Party” konsepti ile, Bodrum’un en güzel sahillerinden olan Bilkent Casa Costa’da gerçekleşti.

MAGAZİN

Simge, aşk şarkılarını söylerken seyirciye içini döktü, “Ayrılık şarkıları içimi acıtıyor. Mutlu aşk şarkılarından totemim var” dedi.

MODA

Yaz mevsiminin heyecanını hissettiğimiz şu günlerde, kendimizi sımsıcak kumlardan serin sulara bırakmak hepimizin hayali. 

MÜZİK

Kenan Doğulu, Maximum Uniq Açıkhava’da gerçekleşen sezonun ilk konseriyle müzikseverlerle buluştu.  

EKONOMİ

Kripto para platformu Gate TR Araştırma Müdürü Sevcan Dedeoğlu, sektörde mayıs ayında yaşanan gelişmeleri değerlendirdi.