Danslarıyla Haberleri

danslarıyla haberleri ve güncel danslarıyla gelişmeleri, danslarıyla ile ilgili tüm video, danslarıyla fotoğrafları ve danslarıyla haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


MÜZİK

Uzun yıllar İzmir’de yaşayan Zeynep Bastık, Karşıyaka’daki Carnival Venue’de unutulmaz bir konser verdi.

MÜZİK

Uzun süredir konser vermeyen Aleyna Tilki dün akşam Kıbrıs Elexus Hotel’de sahneye çıktı.

MÜZİK

Yılı aralıksız gerçekleştirdiği sahne çalışmaları ve yayınladığı şarkılarla geçiren İrem Derici 2023’ü muhteşem bir konserle kapattı.

MÜZİK

Pop müziğin süperstarı Ajda Pekkan, önceki akşam Bodrum Antik Tiyatro’da sevenleriyle buluştu. 

MÜZİK

İrem Derici önceki akşam Jolly Joker x Vodafone Red Açıkhava Konserleri kapsamında İstanbul, Maslak’taki Maximum Uniq Açıkhava’da sahne aldı.

MÜZİK

Yazın büyük bölümünü Urla’daki çiftlik evinde geçiren Zeynep Bastık dün akşam bir kez daha Çeşme Mano Del Sol Beach‘te sahneye...

MÜZİK

Ziynet Sali, Türkiye’nin sahnesi Turkcell Vadi’nin Atlantis Yapım organizasyonu ile yıldız sanatçılara ev sahipliği yaptığı Turkcell Yıldızlı Geceler'de sahne aldı. 

MÜZİK

Çeşme Alaçatı Şerefe sahnesinde yoğun istek üzerine bir kez daha sahne alan İrem Derici geleneği bozmadı ve rezervasyonları günler öncesinden...

MÜZİK

Oyuncu ve şarkıcı Selen Görgüzel Azka Otel konserleri kapsamın da önceki akşam sevenleriyle buluştu.

MÜZİK

Bayram konser maratonuna son hız devam eden İrem Derici, dün akşam Alaçatı Şerefe’de sahneye çıktı.

MÜZİK

Enerjisiyle tüm pop camiasını hareketlendiren İrem Derici listelerdeki başarısının yanı sıra bayramın konser şampiyonu olmaya aday!

MÜZİK

Ünü sınırlarımızı aşan Zeynep Bastık son şarkısı “Eyvah” ile sadece Türkiye’de değil, Türki Cumhuriyetlerde de büyük ilgi görüyor.