Daveti Haberleri

daveti haberleri ve güncel daveti gelişmeleri, daveti ile ilgili tüm video, daveti fotoğrafları ve daveti haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GÜNCEL

ABD Dışişleri Bakanlığı İdari İşler Müsteşarı ve Siyasi İşler Müsteşar Vekili John Bass, Türkiye'ye geliyor...

CEMİYET

TOÇEV Başkanı Ebru Uygun geçtiğimiz gün Etiler Kile Restoran'da iftar yemeği düzenledi...

CEMİYET

TESYEV Başkanı Dr. Murat Aksu tarafından geçtiğimiz gün Shangri-la İstanbul Otel’de iftar daveti düzenledi.

CEMİYET

Lotus İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi ve Cemiyet hayatının ünlü siması Beyza Uyanoğlu yakın dostları ile birlikte doğum gününü kutladı.

CEMİYET

Parıltı Görmeyen Çocuklara Destek Derneği, önceki gün Oly House İstanbul'un ev sahipliğinde iftar daveti düzenledi.

İş Dünyası

Türkiye’de İngiliz Ticaret Odası’nın geleneksel "Burns Supper" daveti yine unutulmaz bir geceye dönüştü.

MODA

Bağdat Caddesi Damat Tween mağazasında düzenlenen “Yeni Yılı Moda ile Kutluyoruz” daveti iş ve cemiyet hayatının sevilen isimlerini “Lüks, Stil...

MODA

Orka Holding Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Orakçıoğlu ve eşi Ahu Orakçıoğlu'nun ev sahipliğinde yeni yıl daveti gerçekleşti.

MAGAZİN

BEE’O Propolis 10. yılını; Burcu Esmersoy ve birçok ünlü ismin katılımıyla Feriye İstanbul'da gerçekleşen bir davetle kutladı.

MAGAZİN

Beymen, 7 Aralık, Perşembe günü Beymen Zorlu Center’da gerçekleştirdiği  yılbaşı daveti ile yeni yıl kutlamalarını başlattı.  

MODA

Rabanne H&M Koleksiyonu, sınırlı sayıda misafirlerin katılım gösterdiği bir ön satış daveti ile ilk defa satışa sunuldu.

CEMİYET

The Peninsula Spa ve Wellness merkezi, Subtle Energies markasının kurucusu Farida Irani ile özel bir davete imza attı...