Değişikliği Haberleri

değişikliği haberleri ve güncel değişikliği gelişmeleri, değişikliği ile ilgili tüm video, değişikliği fotoğrafları ve değişikliği haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GÜNCEL

İngiltere kraliyet sarayları Buckingham ve Windsor, bugün ‘Dünya Saati’ne destek için saat 20.30’da bir saatliğine ışıklarını söndüreceği açıklandı.

EKONOMİ

Teknosa, 2023 yılında enflasyon muhasebesine göre düzenlenmiş sonuçlarına göre yüzde 45 oranında -enflasyon düzeltmesi öncesi yüzde 122- büyüme ile 47,3...

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, Birleşmiş Milletler (BM) İklim Değişikliği Konferansı (COP29) Başkanı Mukhtar Babayev ile görüştü.

SonDakika

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı: Maden sahasında yaşanan toprak kayması sırasında akan malzemenin Fırat Nehri’ne ulaşmasının engellenmesi amacıyla Sabırlı...

GENEL

Fransa’da kabine değişikliği sonrası Dışişleri Bakanlığı görevine gelen Stephane Sejourne ilk ziyaretini Ukrayna’nın başkenti Kiev’e yaptı.

GÜNCEL

Birleşmiş Miletler Genel Kurulu’nda dün yapılan oylama sonucunda 153 ülkenin lehte oylarıyla Gazze’de ‘ateşkes ilan edilmesi çağrısı’ kabul edildi.

GÜNCEL

Slovenya'da gerçekleştirilen Barselona Sözleşmesi 23'üncü Taraflar Konferansı’nda tüm tarafların onayı ile Türkiye’de İklim Değişikliği Bölgesel Faaliyet Merkezi kurulması kararı alındı. 

İş Dünyası

Koton Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz Yılmaz, Koton’un Yaşama Saygı manifestosu ve Birleşmiş Milletler İklim Değişikliği Konferansı COP28’e ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

EĞİTİM

Milli Eğitim Bakanlığı'na (MEB) bağlı resmi eğitim kurumlarında kadrolu öğretmen olarak görev yapanların alan değişikliği işlemleri için duyuru yayımlandı.

GENEL

Rosatom Genel Müdürü Aleksey Likhachev ve IAEA Genel Direktörü Rafael Grossi COP-28 kapsamında Dubai'de bir araya geldi...

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, COP 28 kapsamında Dubai'de düzenlenen Dünya İklim Eylemi Zirvesi'nin yapıldığı Dubai Expo Center’e geldi.

GENEL

BM Genel Sekreteri Antonio Guterres, Dubai'de bugün başlayan 2023 Birleşmiş Milletler İklim Değişikliği Konferansı’nın (COP 28) açılışında konuştu.