Dekorasyon Haberleri

dekorasyon haberleri ve güncel dekorasyon gelişmeleri, dekorasyon ile ilgili tüm video, dekorasyon fotoğrafları ve dekorasyon haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


DEKORASYON

MSE tarafından tasarlanan Amber Lagoon Villas projesi, mimarlık dünyasının konaklama sektöründeki en prestijli ödüllerinden biri olan LIV Hospitality Design Awards’da...

DEKORASYON

Designist, hayata ve mekâna değer katan seramik ve banyo ürün gruplarıyla tanınan Seranit markası için banyo mobilyası koleksiyonu tasarladı.

DEKORASYON

Seramiksan Pazarlama Müdürü Görkem Helvacıoğlu, Pantone Renk Enstitüsü'nün belirlediği yılın rengi şeftali tüyünü karo serisiyle yüzeylere taşıdıklarını söyledi.

DEKORASYON

Ev yaşam sektörünün lider markalarından Evidea, 2024 yılına merhaba demek için yeni yıl partisi düzenledi.

DEKORASYON

AAD Architects Kurucusu Mimar Ayşegül Güner projelerinde sıklıkla yer verdiği sanal gerçeklik uygulamalarının mimarlığın geleceğini biçimlendireceğini vurguluyor.

CEMİYET

 Karaca, önceki gün Pera Palace’ta gerçekleştirdiği Cumhuriyet Balosu’nda, Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. yılını kutladı.

DEKORASYON

Sakura Mimarlık kurucu ortağı ünlü mimar Sema Yazıcı gelecek hedeflerini HaberChannel.com'a anlattı...

DEKORASYON

Yeni nesilin modası Kelebek KIDS, genç ve çocuk odalarıyla okula ve şehre dönüş heyecanına ortak oluyor...

DEKORASYON

Zamansız tasarımları rafine zevklerden ilham alarak sofralara taşıyan Jumbo, Rixos Premium Bodrum’da keyifli bir geceye ev sahipliği yaptı. 

MODA

Geçtiğimiz yıl Bodrum Yalıkavak Marina’da ikinci şubesini açan Mackenzie Child’s, önceki akşam Türkiye'deki 10’uncu yılını kutladı.

DEKORASYON

Ulusal ve uluslararası alanda gerçekleştirdikleri farklı ölçeklerdeki mimari ve iç mimari ofis projeleriyle tanınan BAB Architects, Anadolu Ajansı’nın İstanbul’daki Genel...

DEKORASYON

Karaköy'de bulunan Marriot Autograph Collection Tematik otel serisinden Burduck Otel projesi ile Avrupa'nın En İyi Otel İç Mimarisi ödülünü aldı.