Demokrasi Haberleri

Demokrasi haberleri ve güncel Demokrasi gelişmeleri, Demokrasi ile ilgili tüm video, Demokrasi fotoğrafları ve Demokrasi haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GÜNCEL

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde düzenlenen 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Anma Programı’na katıldı.

GÜNCEL

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, 15 Temmuz Demokrasi Müzesi'ni ziyaret ederek, "Bu yüzyılda darbelere, vesayetçilere, hainlere yer yok" dedi.

GÜNCEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla mesaj paylaştı.

GÜNCEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "15 Temmuz'a, oyun diyenleri, tiyatro diyenleri, kıyamete kadar affetmeyeceğiz" dedi.

GÜNCEL

15 Temmuz darbe girişiminde şehit olanlar, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nde Ankara'da kabirleri başında törenle anıldı.

GÜNCEL

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nde Edirnekapı'daki 15 Temmuz Şehitliği'nde ziyaret yoğunluğu yaşanıyor.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Demokrasi ve Özgürlükler Adası’nda düzenlenen 'Türkiye Yüzyılı Anayasası - Sivil Anayasa, Güçlü Türkiye Sempozyumu'nda konuştu.

SİYASET

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, 31 Mahalli İdareler Genel Seçimleri sonrası düzenlenen ilk AK Parti grup...

GÜNCEL

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, "Vesayetçi anayasayı değiştirmek, en önemli değerlerden olacak" dedi.

GÜNCEL

TBMM'de, '15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü' anma etkinlikleri kapsamında fotoğraf sergisi ve kısa film gösterimi düzenlendi.

GÜNCEL

Cumhurbaşkanı Erdoğan sosyal medyadan yaptığı paylaşımda, "15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günümüz mübarek olsun" dedi.

SİYASET

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle mesaj yayımladı.