Deprem Haberleri

deprem haberleri ve güncel deprem gelişmeleri, deprem ile ilgili tüm video, deprem fotoğrafları ve deprem haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GENEL

AB Komisyonu Üyesi Elisa Ferreira, deprem bölgelerinde yeniden inşa çalışmaları için AB tarafından Türkiye’ye 400 milyon euro destek sağlandığını söyledi.

GENEL

Almanya Cumhurbaşkanı Frank Walter Steinmeier, bir dizi ziyarette bulunmak üzere Gaziantep’e geldi.

SonDakika

AFAD: Tokat'ın Sulusaray ilçesinde 5.99 kilometre derinliğinde 5.6 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

GÜNCEL

Güney Kore, Tayvan’daki 7.4 büyüklüğündeki depremde meydana gelen hasar sonrası ülkenin yeniden yapılanması için 500 bin dolar yardım gönderdi.

EKONOMİ

Enerjisa Enerji, finansal ve operasyonel sonuçlarını olağan genel kurul toplantısında açıkladı...

GÜNCEL

Yunanistan Jeodinamik Enstitüsü, bugün sabah saatlerinde ülkenin İyon Denizi açıklarında meydana gelen depremin şiddetini 5.7 olarak güncelledi.

EKONOMİ

Hazine ve Maliye Bakanlığı ile EBRD arasında deprem bölgesine 500 milyon euro finansman desteği sağlanmasına ilişkin mutabakat zaptı imzalandı.

SonDakika

AFAD: Balıkesir'in Dursunbey ilçesinde, saat 22.20'de 4.0 büyüklüğünde deprem meydana geldi...

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nden 'Deprem Konutları Kura ve Anahtar Teslim Töreni’ne canlı bağlantı ile katıldı.

SonDakika

Antalya'nın Demre ilçesinde saat 16.55'te 4.7 büyüklüğünde deprem meydana geldi...

GÜNCEL

Çanakkale'nin Yenice ilçesinde Riçhter ölçeğine göre 4.9 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

SonDakika

İstanbul Valisi Gül, AFAD verilerine göre, Çanakkale Yenice merkezli 4.9 büyüklüğünde bir deprem meydana gelmiştir. Deprem, İstanbul’dan da hissedilmiş olup...